Home Afghanska Kvinnor
Ansvarsfrister

På Brightwomen.net tillhandahåller vi ärliga och omfattande recensioner av datingsidor och internationella dateringsguider för att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut. Även om vår webbplats är gratis kan vi inkludera länkar till tjänster och företag som betalar provisioner till KissBrides.com. Dessa partners kan kompensera oss för att ha sina tjänster på vår webbplats. Medan kompensationen kan påverka ordningen på länkar och recensioner påverkar den inte innehållet eller analysen av våra datingsidsrecensioner. Vänligen överväga inte informationen på vår webbplats som marknadsförings- eller marknadsföringsinnehåll. Eftersom listan över dejtingsajter på internet är omfattande, rekommenderar vi att du hänvisar till andra granskningssidor utöver de som utvärderas av våra experter för att få en mer omfattande förståelse.

Afghanska Kvinnor: Gåtfulla Och Förtrollande

Letar du efter en hängiven och trogen kvinna för äktenskap? Vänd din uppmärksamhet på trogna och samvetsgranna afghanska damer. Hur är de? Var möter du dem? Och hur utvecklar jag en romantisk relation med en av dem? Ta reda på det från den här guiden!
Afghanska Kvinnor - foto 1
1206
Glada par idag
Afghanska Kvinnor - foto 2
20 mln
Kvinnlig befolkning
Afghanska Kvinnor - foto 3
35k
Verifierade profiler
Afghanska Kvinnor - foto 4
2603
Damer registrerade idag
Jonathan JP Pokluda
Uppdaterad: 03 apr 2023
1743 Åsikter

De bästa webbplatserna för att träffa de hetaste kvinnorna

Cupid.com
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
2656 Flickor online
75% Svarfrekvens
6.5 Betyg
BÄSTA ASIAN-BRIDER

Exotisk charm och skönhet: Möt de bästa asiatiska bruden

Läs mer
AmoLatina
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
1873 Flickor online
77% Svarfrekvens
8.2 Betyg
BÄSTA LATINA BRIDES

Hitta din perfekta match: Möt de bästa Latina-brudarna

Läs mer
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
1393 Flickor online
77% Svarfrekvens
8.7 Betyg
BÄSTA Russian Brides

Hitta din perfekta matchning med Russian Brides Redan idag

Läs mer
Anastasia Date
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
3340 Flickor online
84% Svarfrekvens
8.5 Betyg
BÄSTA UKRAINISKA BRIDER

Hitta din drömpartner: Möt de bästa ukrainska bruden idag

Läs mer
eHarmony
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
1358 Flickor online
78% Svarfrekvens
9.3 Betyg
BÄSTA SLAVISKA BRIDER

Hitta din perfekta match med de bästa slaviska redan brudar

Läs mer

Möt och spendera den bästa tiden med heta afghanska kvinnor här

De tre bästa egenskaperna hos afghanska kvinnor

AFGHAN KVINNOR

AFGHAN GIRLS VARAR

Dessa kvinnors utseende verkar ganska exotiska för utlänningar. Och detta gör dessa damer väldigt attraktiva. De viktigaste fysiska funktionerna som män uppskattar hos dessa flickor är:

 • Slät solbränd hud. Det får afghanska flickor att se ut som om de just har kommit ut ur ett solarium.
 • Förtrollande stora ögon. Majoriteten av flickorna från detta land har hypnotiserande mörka ögon. Men vissa kvinnor har häpnadsväckande blå ögon som anses vara mycket exotiska i detta land
 • Uttrycksfulla ögonbrynen. De är mörka och tjocka. Och de betonar idealiskt skönheten i de intressanta ögonen för snygga afghanska kvinnor.
 • Full läppar. De vinkar män och gör därmed afghanska flickor sexiga och tilltalande.
 • Fantastiskt hår. Det är vanligt att kvinnor i Afghanistan har långt välskött hår. Det anses vara ett tecken på skönhet och kvinnlighet. Och många män från hela världen håller med om detta.

Förutom att de är extremt vackra är Afghanistan-damer ganska gåtfulla. De bär speciella traditionella kläder som täcker hela kroppen och håret. Främmande personer kan inte se mer än deras ansikten och händer. Detta gör dessa flickor lite mystiska, vilket ger deras bild ännu mer charm.

AFGHAN KVINNOR ÄR POLITE

Den afghanska kulturen rynker hårt efter att vara oförskämd. Lokala människor hånar dem som visar dåliga sätt. Därför agerar flickor från detta land alltid på ett reserverat och artigt sätt. De respekterar andra och försöker hårt att inte göra de saker som kan förolämpa eller bry dem.

AFGHAN-LADIES ÄR KOMPLIANT

I detta land har traditionella familjevärden och könsroller en stor inverkan på lokalbefolkningens mentalitet.

Enligt en sådan typ av synpunkter förväntas kvinnor vara ömma och mjuka.

Och afghanska flickor är precis så. De är inte benägna att komma i konflikt, försöker inte dominera andra och är alltid redo att kompromissa. De gör perfekta flickvänner för starka och avgörande män som vill ha milda damer vid sin sida.

Missa inte din chans med vackra kvinnor härifrån

Yuri, 25
Uppkopplad
Osaka, Japan
Nej
Maylie, 22
Uppkopplad
Kuala Lumpur, Malaysia
Nej
Jerelyn, 28
Uppkopplad
Kalifornien, USA
Nej
Beibei, 23
Uppkopplad
Tokio, Japan
Nej
Shopia, 26
Uppkopplad
New Delhi, Indien
Nej
Tori, 26
Uppkopplad
Gurugram, Indien
Nej

Varför Afghanistan-fruar är bättre än västerländska?

AFGHAN KVINNOR

AFGHAN-VIVER ÄR EXTREMT LOYAL

Medan många amerikanska och västeuropeiska kvinnor ofta flörtar med andra män, och några av dem fuskar till och med sina män, gör makarna från Afghanistan aldrig det. De är monogama. Och när en dam från detta land har valt sin livspartner och gifte sig med honom, fortsätter hon att vara lojal mot honom under hela sitt liv.

Detta beror på att äktenskapsbrott är starkt begränsat av lokala traditioner. Det anses vara en stor skam för en kvinna och hennes föräldrar som inte har tagit upp sin dotter rätt. Mycket få flickor kan våga riskera sina och deras familjer ’ rykte för en flyktig affär.

Skilsmässor är också starkt rynkade av den lokala kulturen. Därför gör afghanska fruar sitt bästa för att upprätthålla goda relationer med sina män under hela sitt liv och rädda sitt äktenskap mot alla odds.

AFGHAN WIVES ÄR RESPEKTIVERA

Många kvinnor från USA och Västeuropa tenderar att vara bossiga. De försöker dominera sina män och berätta vad de ska göra. Dessutom visar många av dem ofta respekt för sina män och uppskattar inte de saker deras makar gör för dem.

Men afghanska fruar är inget som dem. De anser att deras män är deras familjers huvuden. De inleder inte konflikter med dem utan tvärtom följer alla deras åsikter och beslut.

Också, de är alltid tacksamma för sina män för allt de gör för dem eftersom de förstår att det är ganska svårt att vara familjens chef som är fullt ansvarig för brunnen-att vara av alla dess medlemmar.

AFGHAN KVINNOR ÄR ANSVARLIGA HUSVIV

USA och Västeuropeiska damer ägnar mycket tid och ansträngning åt sina karriärer. Det är därför de inte har tillräckligt med tid och energi för att göra alla hushållssysslor kvalitativt.

Men afghanska kvinnor är inte karriärklättrare. De är nöjda med en hemmafru och få av dem strävar efter mer. Majoriteten av afghanska kvinnor arbetar inte efter att gifta sig. Därför kan de ägna maximal tid och ansträngning åt att göra hushållssysslor. De är fantastiska att laga mat och hålla sina hem mysiga.

Senaste artiklar

Vill Postordrebrud Bara Ha Mig För Mina Pengar? - photo
Posted on 03.04.2023
Åsikter 21574
Vill Postordrebrud Bara Ha Mig För Mina Pengar?
Läs artikel
3 17 22
är Postordrebrud Lagliga? - photo
Posted on 03.04.2023
Åsikter 21166
är Postordrebrud Lagliga?
Läs artikel
20 4 21
Kostnaden För Postordrebrud - photo
Posted on 03.04.2023
Åsikter 21120
Kostnaden För Postordrebrud
Läs artikel
11 17 10

Välj den bästa tjejprofilen du gillar att träffa henne Här

Shopia - foto
Shopia, 26
Plats: New Delhi, Indien
Ockupation: Modell
Barn: Nej
Om mig

Jag är personen som håller med en den nya kommer till jordens slut. Faktiskt. Jag är en utomhus campingdam, en ivrig resenär, och du kommer att bli en äkta utforskare av planetens skönhet. Som produktiva aktiviteter, specifikt skeppssegling och cykling. Begär att söka efter något mycket mer spännande – kanske dykning, skidåkning eller till och med fallskärmsflyttning. Höjd medan det okända aldrig skrämmer mig – Jag är helt enkelt rädd för spindlar. Kan du hantera mig? Jag kan äga kritiska relationer, men jag har inte bråttom att hitta gift. Jag hittar enkel korrespondens, personliga datum plus det charmiga företaget av en tilltalande man.

Charisse - foto
Charisse, 29
Plats: Melbourne, Australien
Ockupation: Arkitekt
Barn: Nej
Om mig

Jag tycker om alla de små fluffiga varelserna i branschen. Vi har för närvarande en katt och du kan valpa, och jag kommer förutom att få en effektiv kameleont. Jag hittar en som visar min personliga passion och förblir en etablerad fru. Jag är snäll och du kan bli vänlig. Värdera någon annan, deras synpunkter och du kan se synpunkter på existensen. Jag planerar inte att slå bort tankarna, men jag är ändå en liten svartsjuk. Viktigast av allt är att vi verkligen är värda pålitlighet och du kommer att uppriktighet. Jag inkluderar det som du är ny och du kanske kan äga experiment.

Ava - foto
Ava, 27
Plats: Singapore, Singapore
Ockupation: Författare
Barn: Nej
Om mig

Alla älskar alla de inget fluffiga husdjuren i branschen. Jag har för närvarande ett husdjur och du kan hund, och du kommer jag att inkludera att få en bra kameleon. Jag väljer en man som kommer att visa mitt överklagande och få en pålitlig fru. Jag är form och du kanske vänlig. Beundra andra människor, synpunkter och du kommer att se till din livsstil. Jag säger inte att planera tankarna bort, men jag kan fortfarande vara lite avundsjuk. Framför allt är jag väl värd pålitlighet och uppriktighet. Jag är förutom tillgänglig för det som du är den senaste och kan ha experiment.

Jerelyn - foto
Jerelyn, 28
Plats: Kalifornien, USA
Ockupation: Fashion Journalist
Barn: Nej
Om mig

Jag tycker om alla absolut ingenting fluffiga djur från samhället. Jag har för närvarande ett husdjur och du kommer att hund, och du kan komma att få en bra kameleon. Jag handlar efter en som kommer att dela mitt överklagande och vara en professionell livspartner. Jag är snäll och du kommer att bli vänlig. Uppskattar någon annan, åsikter och åsikter med existensen. Jag säger inte att jag går bort från hjärnorna, men vi var fortfarande lite avundsjuk. Framför allt är vi verkligen värda pålitlighet och ärlighet. Jag har tillsammans med erbjudit det som du och du kan vara redo att göra tester.

Vilka funktioner uppskattar afghanska kvinnor hos män?

AFGHAN KVINNOR

Flickor från detta land gillar följande saker hos män mest:

 • Bra utbildning. Det är mycket prestigefylld att ha en bra utbildning i detta land. Lokalbefolkningen respekterar de som har en gymnasieexamen mycket.
 • Stabilitet. Afghanska damer strävar efter ett bra, stabilt och bekvämt liv. Enligt den lokala kulturen anses en man vara familjens chef. Och afghanska folket tror att mannen måste kunna säkerställa sin fru och barns välbefinnande. För detta måste han vara stabil både ekonomiskt och psykologiskt.
 • Ansvar. Detta är en mycket användbar funktion för det framtida familjehuvudet. En man som ska gifta sig med en afghansk dam bör vara redo att ta ansvar för sin fru och sina barn och fatta alla större beslut och lösa alla sina problem på egen hand.

När det gäller andra parametrar är afghanska kvinnor inte riktigt noga med dem. Till exempel, åldersgapet är inte ett problem för dem. Och vissa afghanska kvinnor uppskattar till och med det eftersom de tror att mogna män är mer lämpade för en familjes huvud.

När det gäller utseende, damer av denna nationalitet döma inte män efter deras utseende. De ägnar mer uppmärksamhet åt deras karaktär och de handlingar de gör för dem. Således behöver en man inte vara skönhetens kung för att vinna hjärtat av en afghansk kvinna.

Är det möjligt att träffa afghanska kvinnor offline?

Även om resor till Afghanistan har blivit relativt säkert nyligen, är det fortfarande ett ganska riskabelt äventyr. Först och främst kan turister från väst möta en språk- och kulturbarriär, vilket kan få dem att känna sig väldigt obekväma. Att försöka hitta en flickvän i detta land kan också vara en besvikelse eftersom lokala kvinnor är för blyga och reserverade medan de möter konstiga män, särskilt utlänningar, personligen. Det är därför det är mycket säkrare och effektivare att träffa afghanska kvinnor online än offline.

Var kan man träffa afghanska flickor online?

Webben är en bekvämare miljö att hitta en framtida fru från detta land. Flickor från detta land kan kommunicera med män mer fritt online än i verkligheten. Således kan dejta afghanska kvinnor på Internet bli en riktigt trevlig upplevelse och kan leda dig till ett lyckligt gift liv.

Men för att inte bli besviken över online-dating måste du veta rätt platser för det. Det bästa stället att träffa afghanska flickor är en specialiserad online-äktenskapsbyrå. De är mycket populära bland kvinnorna i denna nationalitet eftersom detta är det enda sättet för dem att bekanta sig med utländska män.

Vanliga frågor

Gillar AFGHAN-kvinnor stora familjer?

Fruktbarhetsgraden i detta land är. Dessutom upprätthåller afghanska kvinnor vanligtvis goda relationer med medlemmarna i storfamiljen.

HUR VIL AFGHAN DELA TULL MED DINA HUSBANDS?

Dessa damer dyrkar traditionella familjevärden. Enligt dem är en fru ansvarig för alla hushållssysslor och de uppgifter som är relaterade till uppfostran av barn. Samtidigt måste en man tjäna pengar för att försörja sin familj, fatta stora beslut och lösa problem om det finns några.

HAR JAG FÅTT AFGHAN GIRL: S FÖRÄLDRAR ’ BEHÅLLT ATT GIFT HÄR?

Nej, det kan du inte. Dessa kvinnor dyrkar sina föräldrar väldigt mycket och gifter sig aldrig med män som deras familj inte gillar.

5 tips om att datera afghanska kvinnor

Här är några rekommendationer om hur man kan vinna hjärtat av en kvinna från detta land:

 1. Gör din profil attraktiv. För damer att förstå vem de kommunicerar med, berätta mer om dig själv på ditt konto. Texten i fältet “ Om mig själv ” är ännu mer än foton eftersom afghanska flickor ägnar mer uppmärksamhet åt den inre världen än till utseendet. Skriv vilken typ av person du är, vem du letar efter och hur du föreställer dig ditt perfekta familjeliv. Detta hjälper en kvinna att förstå om du är hennes typ. När det gäller fotona bör de återspegla dina intressen, karaktär och sociala status.
 2. Berätta ärligt vad du letar efter. Majoriteten av afghanska kvinnor letar efter allvarliga relationer. Så det finns ingen anledning att slå runt busken och vara blyg att säga sanningen att du letar efter allvarliga relationer på en gång.
 3. Var artig. Detta innebär att det är bättre att visa goda sätt, agera reserverat, inte använda överdrivna gester medan du pratar, undvika svärord och aldrig vara aggressiv mot andra.
 4. Visa att du kan göra henne lycklig. Det bästa sättet att göra detta är att ge presenter till en dam och diskutera det framtida familjelivet med henne.
 5. Möt hennes föräldrar så snart som möjligt. Det är ett viktigt steg eftersom du inte kan gifta dig med en kvinna från detta land utan hennes föräldrar ’ godkännande. Så gör ett gott intryck på dem genom att vara respektfull mot dem och bevisa att du är redo att ta rollen som familjehuvud och ta ansvar för deras dotter.

Författare till projektet

Jonathan JP Pokluda
Det är aldrig för sent att känna Gud. Jag är glad att jag hittade ett syfte i livet. Med mitt eget exempel vill jag visa unga människor att det är rätt val att leva med värdighet. Jag var inte alltid intresserad av tro, men en dag förändrades allt, och jag vill hjälpa andra att hitta tro.
Sociala länkar
Author - Jonathan JP Pokluda
Dela oss på sociala
Sociala länkar
© 2023 BrightWomen.net | All Rights Reserved

Vårt teams huvudmål och syfte är att ge dig de mest omfattande recensionerna av dejtingsajter som finns tillgängliga på vår webbplats. Om du har några frågor om en viss information i våra recensioner föreslår vi att du kontaktar respektive webbplatsägare för förtydligande. Det är alltid en bra idé att dubbelkontrollera all information du är osäker på innan du använder någon tjänst. Vårt team undersöker och utvärderar de viktigaste aspekterna av dejtingsajter, inklusive prissättningspolicy, kvalitet på dejtingsprofiler, användarbetyg och mer i våra recensioner på Kissbrides.com. Vi samlar information från dejtingsajter och våra partners för att säkerställa att allt vi presenterar är korrekt och pålitligt. Dessutom förbehåller vi oss rätten att uppdatera och revidera materialet som presenteras i våra recensioner efter behov. Medan vår granskningstjänst är helt opartisk, kan vissa företag kompensera oss om du klickar på vissa länkar på vår webbplats.

DMCA.com Protection Status