Home Bulgariska Kvinnor
Ansvarsfrister

På Brightwomen.net tillhandahåller vi ärliga och omfattande recensioner av datingsidor och internationella dateringsguider för att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut. Även om vår webbplats är gratis kan vi inkludera länkar till tjänster och företag som betalar provisioner till KissBrides.com. Dessa partners kan kompensera oss för att ha sina tjänster på vår webbplats. Medan kompensationen kan påverka ordningen på länkar och recensioner påverkar den inte innehållet eller analysen av våra datingsidsrecensioner. Vänligen överväga inte informationen på vår webbplats som marknadsförings- eller marknadsföringsinnehåll. Eftersom listan över dejtingsajter på internet är omfattande, rekommenderar vi att du hänvisar till andra granskningssidor utöver de som utvärderas av våra experter för att få en mer omfattande förståelse.

Lära Sig Att Datera Vackra Bulgariska Kvinnor: Tips Och Tips

Bulgarien är känt över hela världen som ett land med fantastiskt kulturarv, enastående naturskönhet, prisvärd turism samt charmiga och mycket trevliga flickor. Bulgariska kvinnors temperament är lika skonsamt som klimatet på Balkan. De har en het sydlig känslomässighet och är välkomnande, gästvänliga och välvilliga. De hedrar familjevärden, respekterar traditioner, men de är också nyfikna och öppna för allt nytt.
Bulgariska Kvinnor - foto 1
937
Glada par idag
Bulgariska Kvinnor - foto 2
3,5 mln
Kvinnlig befolkning
Bulgariska Kvinnor - foto 3
15k
Verifierade profiler
Bulgariska Kvinnor - foto 4
1820
Damer registrerade idag
Justin Whitmel Earley
Uppdaterad: 03 apr 2023
1512 Åsikter

De bästa kvinnorna är bara på de bästa platserna

Cupid.com
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
3314 Flickor online
75% Svarfrekvens
6.5 Betyg
BÄSTA ASIAN-BRIDER

Exotisk charm och skönhet: Möt de bästa asiatiska bruden

Läs mer
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
1915 Flickor online
77% Svarfrekvens
8.7 Betyg
BÄSTA Russian Brides

Hitta din perfekta matchning med Russian Brides Redan idag

Läs mer
eHarmony
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
2967 Flickor online
78% Svarfrekvens
9.3 Betyg
BÄSTA SLAVISKA BRIDER

Hitta din perfekta match med de bästa slaviska redan brudar

Läs mer
Anastasia Date
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
2273 Flickor online
84% Svarfrekvens
8.5 Betyg
BÄSTA UKRAINISKA BRIDER

Hitta din drömpartner: Möt de bästa ukrainska bruden idag

Läs mer
AmoLatina
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
1432 Flickor online
77% Svarfrekvens
8.2 Betyg
BÄSTA LATINA BRIDES

Hitta din perfekta match: Möt de bästa Latina-brudarna

Läs mer

Möt och spendera den bästa tiden med heta bulgariska kvinnor här

Hur är bulgariska kvinnor

Bulgariska kvinnor

Den bulgariska flickan är en underbar blandning av europeisk sofistikering, södra temperament, balkansk mildhet och helt speciell kvinnlighet som beundras av män över hela världen och är svår att beskriva. Det enda säkra sättet att upptäcka denna fantastiska blandning av egenskaper och egenskaper är att träffa en bulgarisk kvinna. Men vi kommer att försöka beskriva de mest typiska företrädarna för bulgarisk kvinnlighet.

DE ÄR HANDLIGA 

Bulgariska kvinnor erkänns över hela världen som några av de vackraste i södra Europa. De har som regel ljusa och regelbundna ansiktsdrag, uttrycksfulla ögon, måttligt fylliga läppar, en liten charmig näsa och en smal hals. De betonar skickligt allt detta med väl utformat långt hår.

De är välskötta

Nästan alla kvinnor i Bulgarien har frisk, slät, garvad hud. Håret är också elegant, välvårdat, något lockigt. Deras strålande skönhet förklaras å ena sidan av gynnsamma väderförhållanden och dietegenskaper hos Balkan-köket, å andra sidan, genom att bulgariska kvinnor vet hur de ska ta hand om sig själva.

De har en trevlig kropp

Bulgarians kropp är som regel mycket graciös och har en feminin gitarrliknande form. Nästan alla bulgariska damer är smala. Poängen ligger i en speciell genotyp, liksom i det faktum att fysisk kultur är mycket väl utvecklad i detta land. Bulgariska kvinnor älskar att utöva olika sporter och spendera mycket tid utomhus.

De är vänliga 

Varje tjej i Bulgarien har sina egna unika personliga egenskaper, och ändå kan du skilja funktioner som är gemensamma för de flesta bulgariska damer. Många av dem är mycket vänliga och öppna men samtidigt är de stolta och har definitivt självkänsla. De brukar enkelt ta kontakt, vet hur de ska hålla en konversation, är uppriktigt intresserade av samtalaren, men också de kan skydda sina personliga gränser och inte låta bryta mot dem.

DE ÄR OPTIMISTISKA

Du kan notera bulgariska kvinnors glädje och optimism. De vet hur man ska ha kul och klagar sällan över livet. Naturligtvis, som alla kvinnor, har de humörsvängningar, men de är snabbt och lättsam. Dessutom, vilket också är viktigt, har de flesta flickor i Bulgarien ett gott sinne för humor.

Ha mycket kul med bulgariska kvinnor här

Yuri, 25
Uppkopplad
Osaka, Japan
Nej
Naomi, 27
Uppkopplad
Los Angeles, USA
Nej
Charisse, 29
Uppkopplad
Melbourne, Australien
Nej
Ava, 27
Uppkopplad
Singapore, Singapore
Nej
Beibei, 23
Uppkopplad
Tokio, Japan
Nej
Jerelyn, 28
Uppkopplad
Kalifornien, USA
Nej

Gör bulgariska kvinnor goda fruar?

Bulgarer är mycket känsliga för sina traditioner och familjevärden. Detta betyder dock inte att flickor i Bulgarien strävar efter att gifta sig så tidigt som möjligt. Tvärtom, de tenderar att välja bland kandidaterna under lång tid för att hitta den värdigaste. Men efter att valet har gjorts blir den bulgariska flickan en trogen och hängiven följeslagare, redo att ta hand om sin älskade.

I Bulgarien accepteras det att en man är familjens chef, därför tas flickor upp eftergivna, förståelse och omtänksamhet. Bland dem kan du sällan hitta griniga och hårda damer. Bulgariska fruar vet vanligtvis hur man hittar kompromisser och visar visdom i kontroversiella situationer.

Samtidigt är bulgariska fruar inte på något sätt svaga. När de är gifta kvinnor och har barn fortsätter de självutveckling, som regel går de in för sport, har intressen och hobbyer och kan inspirera sina män att uppnå mål.

Vilken typ av män gillar de?

Bulgariska damer är vanligtvis mycket känsliga och sentimentala. Därför värderar de mest av alla i sin älskare vård, takt och förståelse. De strävar efter att hitta en pålitlig och ädla man som tar ansvar, som vet vad han vill uppnå i sitt liv och som kan bli en värdig far för sina barn.

Samtidigt är de inte alltför krävande. Som regel inser de att båda parterna är ansvariga för en framgångsrik union. Därför är de sympatiska för manliga brister, men bara om mannen är redo att erkänna dem.

Eftersom bulgariska flickor är mycket försiktiga med att välja en man är de inte begränsade till bulgariska män. Även om de är väldigt patriotiska, tycker de ibland ofta utländska män mer attraktiva och överensstämmer med deras idé om en idealisk följeslagare. Å andra sidan tycker män från andra länder bulgariska kvinnor att vara mycket bra fruar.

Därför är internationella äktenskap inte ovanliga bland bulgariska flickor. Och de flesta av dem är ganska framgångsrika.

Var man kan träffa dem i Bulgarien

Bulgariska kvinnor

Eftersom det finns många vackra flickor i Bulgarien, kommer du ständigt att träffa dem på olika platser, bara gå på gatorna. Men på följande platser har du en bättre chans att träffa en skönhet som du verkligen gillar.

I hjärtat av staden

Den största fördelen med de centrala städerna är fler människor, vilket betyder vackrare flickor. Dessutom är det centrala torget en fantastisk utgångspunkt för att påbörja en liten stadstur. Be en vacker främling att visa sin hemstad för dig. Det är mycket möjligt att hon håller med: bulgariska flickor älskar att prata om sitt hemland.

Huvudrutor i:

 • Sofia: Batenberg-torget
 • Plovdiv: Сentral square
 • Varna: självständighetstorget

I PARKEN

Det finns inte så många vackra flickor i parkerna som på de centrala gatorna i städerna. Men å andra sidan har parker en romantisk atmosfär, vilket är bättre gynnsamt för en bekant och en lugn promenad. För att få en konversation kan du helt enkelt fråga damen du gillar om hon pratar engelska. Som regel hjälper bulgariska flickor frivilligt utlänningar. Lyckligtvis finns det många trevliga parker i städerna i Bulgarien.

Populära parker i:

 • Sofia: Boris ’ Garden Park, City Garden, South Park
 • Plovdiv: Tzar Simeon Garden, Dondukova Gradina Park, Lauta Park
 • Varna: Asparuhov Park, Priroden Park Zlatni Pyasatsi, Park Museum “ Vladislav Varnenchik ”

I BAREN

Barkultur är väl utvecklad i Bulgarien. I både stora och små städer finns det en hel del barer och klubbar med eleganta interiörer och ett bra urval av drycker. Vänner går till barer för att ha kul, och enstaka skönheter åker dit i hopp om att slå upp en bekant. Därför är det ganska lätt att bekanta sig där. Det viktigaste här är att hitta en anständig bar och inte överdriva den med dryckerna.

Populära barer i:

 • Sofia: Hambara 5L, Speakeasy Bar, Dada Bar
 • Plovdiv: Bar The Post, Temple Bar, Rock Bar Ladda ner
 • Varna: Klub Penchis, Kultura Speakeasy Bar, The Garden Bar

AV HAVET 

På sommaren är stranden en av de bästa platserna att träffa bulgariska flickor. De kommer hit från hela landet för att sola, simma i Svarta havet och har förmodligen en affär med en trevlig främling. Vid havet hittar du många strandklubbar och barer, som också är fantastiska platser att möta vackra bulgariska skönheter.

Populära stränder i Bulgarien:

 • Marina Dinevi
 • Solig strand
 • Harmanite Beach
 • Smokinya Beach
 • Pomorie Beach

Senaste artiklar

Hur Fungerar Postordrebrud? - photo
Posted on 03.04.2023
Åsikter 21601
Hur Fungerar Postordrebrud?
Läs artikel
17 3 19
är Postordrebrud Lagliga? - photo
Posted on 03.04.2023
Åsikter 21197
är Postordrebrud Lagliga?
Läs artikel
20 4 21
Vill Postordrebrud Bara Ha Mig För Mina Pengar? - photo
Posted on 03.04.2023
Åsikter 21619
Vill Postordrebrud Bara Ha Mig För Mina Pengar?
Läs artikel
3 17 22

Vi har bara de bästa tjejprofilerna Här

Tori - foto
Tori, 26
Plats: Gurugram, Indien
Ockupation: Dansare
Barn: Nej
Om mig

Jag är den som kommer att följa dig till den här nya hamnar utanför jorden. Bokstavligen. Jag är en campingflicka, en ivrig resenär, och du kan en riktig utforskare av jordens skönhet. Älskar effektiv fotboll, särskilt motorbåt segling och cykling. Begär att se till något så mycket mer spännande – kanske dyka, snowboard, annars fallskärm flyttar. Topp såväl som det okända skrämmer mig inte – Jag är bara rädd för spindlar. Hanterar du mig? Jag är i en position för en seriös relation, men jag är inte i en rusning som är partner. Jag vill ha enkel interaktion, intima tider, därför det charmiga teamet från ett fascinerande barn.

Roxy - foto
Roxy, 27
Plats: Dubai, Förenade Arabemiraten
Ockupation: Dansare
Barn: Ja
Om mig

Jag gillar verkligen de små fluffiga husdjuren när det gäller verksamheten. Vi har ett husdjur och du kan hund, och jag är och kommer att få en bra kameleont. Jag är intresserad av en som kommer att dela min personliga välfärd och få en pålitlig fru. Jag är typ och vänlig. Beundra någon annan, deras feedback och du kan få feedback om livet. Jag tänker inte tänka på dig, men jag kan ändå vara en liten avundsjuk. Framför allt är jag värd att uppriktighet och du kan uppriktighet. Jag är tillsammans med allt du är ny och du kanske kan få experiment.

Yuri - foto
Yuri, 25
Plats: Osaka, Japan
Ockupation: Modell
Barn: Nej
Om mig

Jag älskar alla inget fluffiga djur i branschen. Vi har faktiskt en katt och hund, och du kanske jag kommer att få en bra kameleont. Jag vill ha en kille som ska visa mina hobbyer och förbli en ansedd fru. Jag är form och du kanske vänlig. Uppskattar andra, deras synpunkter och du kan åsikter om existensen. Jag säger inte att jag ska raka dina egna huvuden åt sidan, men vi skulle ändå vara en liten svartsjuka. Framför allt är jag verkligen värd uppriktighet och uppriktighet. Jag är förutom att öppna för det du nya och du kan ha studier.

Naomi - foto
Naomi, 27
Plats: Los Angeles, USA
Ockupation: Modell
Barn: Nej
Om mig

Jag gillar verkligen de flesta av de absolut ingenting fluffiga varelser som är förknippade med världen. Vi har redan ett husdjur och du kommer att valpa, och du kan jag och få en utmärkt kameleont. Jag väljer en kille som ska visa mina passioner och förbli en etablerad fru. Jag är form och vänlig. Beundra andra, åsikter och åsikter mot livet. Jag tappar inte ut hjärnorna, men jag kan ändå vara lite avundsjuk. Det viktigaste av allt är att jag är värdig ärlighet och du kan vara ärlighet. Jag erbjuds dessutom vad du är ny och du kan komma i en position för studier.

Var man kan träffa bulgariska kvinnor online

Alla platser som beskrivs ovan är bra för dejting om du är redo för ett äventyr och inte är rädd för att ta risker. När allt kommer omkring vet du inte vilken typ av tjej du ska träffa, vare sig hon har en pojkvän eller en man, oavsett om hon har allvarliga avsikter eller kommer att leda dig vid näsan.

Om du behöver ett mer pålitligt, bekvämt och säkert sätt att träffa en bulgarisk kvinna, skulle du bättre göra det online med specialiserade postordrebrud ’ -tjänster. Således kommer du att ha tillgång till ett helt urval av flickor med allvarliga avsikter och all nödvändig information om dem i förväg.

Tips om hur man går ut på en bulgarisk kvinna

Bulgariska kvinnor

Kvinnor i Bulgarien tenderar att föredra flirta. De är öppna för kommunikation och ibland är de själva de första som tar kontakt. Och ändå skadar det inte att känna till några regler som hjälper dig att undvika vanliga misstag när du hanterar bulgariska skönheter.

KOMPLIMENT SINCERELY

Kom ihåg att det finns en fin linje mellan komplimanger och smicker. Bulgariska damer känner denna linje mycket bra. Överdriv inte det genom att fördjupa flickans skönhet och intelligens. Gör dina komplimanger lämpliga och äkta.

VAR NATURLIG

När du träffar en bulgarisk kvinna, försök inte överraska henne med din intelligens direkt. Gör inte roliga fraser. Bättre vara dig själv. De kommer att uppskatta din uppriktighet. Om hon gillar dig kommer du att ha möjlighet att visa vidd och humor i framtida kommunikation.

Tala mindre, lyssna mer

Flickor i Bulgarien är ganska pratsamma. Låt dem tala mer. De kommer att uppskatta att du lyssnar på dem uppmärksamt. Istället för att prata för mycket om dig själv, ställa frågor. De kommer att vara nöjda med ditt intresse. Dessutom, ju mer du vet om dem, desto lättare blir det för dig att bygga vidare kommunikation.

INTE ÖVERSTÄLLA BANDEN

Låt inte bulgariska flickors sällskap och öppenhet vilseleda dig. Var försiktig så att du inte tar upp ämnet sex för tidigt, det kommer säkert att kränka dem. Visa att du är intresserad av dem, men förblir extremt taktfull och artig.

UNDERHÅLL Hennes

Att gå på en restaurang är inte en dålig idé. Men vad sägs om att ta henne till en klubb, en film eller en konsert? När de går med bulgariska kvinnor kommer du ihåg att de älskar nöjen och definitivt kommer att uppskatta ditt initiativ. Men innan du köper biljetter, försök ta reda på hennes smak och preferenser.

VAR SKAPANDE

När du väljer en plats hittills, försök att gå utöver det vanliga. Om du bjuder in henne till en restaurang, låt den vara speciell eller den med en vridning. Om du planerar en promenad kan du överväga en ovanlig väg. Om du vill gå till en klubb väljer du den med ett intressant program.

LÄR BULGARIAN

Åtminstone ett par fraser. När hon hör sitt modersmål från dig kommer hon att flyttas och förstå att du verkligen är intresserad av henne. Detta kommer att ge dig några poäng framåt när du vinner hennes hjärta.

Vanliga frågor

BÖR JAG TILL KONTO FÖR ALLA FÖRVARANDE ROCKER NÄR DATERAR EN BULGARISK DAM?

De flesta bulgarer bekänner sig till ortodox kristenhet, därför, till skillnad från katoliker och protestanter, bär de en vigselring inte till vänster, utan på sin högra hand. Låt inte detta förvirra dig. Ännu mer förvirrande är några av deras gester. I Bulgarien betyder en nick i huvudet “ nej ”, medan man skakar huvudet från sida till sida, tvärtom, betyder “ ja ”. Men när man handlar med utlänningar försöker bulgarerna anpassa sig till internationella tullar. Lita därför på ord, inte på kroppsspråk.

HAR JAG BETALA RESTAURANTBILLET I FULL ELLER 50/50?

I Bulgarien anses det vara en bra ton för en man att betala räkningen i sin helhet. Kom ihåg detta när du träffar en bulgarisk kvinna. Även om denna regel inte är strikt, är det bäst att hålla sig till den för att inte verka girig.

VAD ÄR CHANCES SOM EN BULGARISK JENT kommer att gå med på att lämna landet att bo med mig?

Som regel är bulgariska kvinnor öppna för nya upplevelser och är inte så knutna till sitt land att leva i det hela livet. Dessutom, om en tjej går med på att träffa dig med att veta att du är en utlänning, betyder det att hon är psykologiskt redo för livet utomlands.

Slutsats

Bulgariska kvinnor gör utmärkta brudar av flera skäl. För det första är de kända för sin skönhet och nåd, med slående funktioner och en känsla av elegans som är svår att motstå. För det andra är de djupt familjeorienterade och prioriterar sina relationer med sina nära och kära framför allt annat, vilket gör dem till utmärkta livspartners för dem som värderar familjen. För det tredje är bulgariska kvinnor hårt arbetande och oberoende, med en stark arbetsetik och en drivkraft för att lyckas i alla aspekter av deras liv. Slutligen är de kända för sin värme, gästfrihet och välkomnande natur, vilket kan ge en bekväm och trevlig upplevelse för dem som vill bosätta sig i Bulgarien.

Författare till projektet

Justin Whitmel Earley
Jag är säker på att du alltid bör börja med dig själv. Om du är lycklig har du Gud i ditt hjärta, så har du alla chanser att bli den bästa versionen av dig själv. Som jag en gång skrev är det viktigaste att vara ett bra barn inför Gud, och då kommer du att kunna bli en bra förälder.
Sociala länkar
Author - Justin Whitmel Earley
Dela oss på sociala
Sociala länkar
© 2023 BrightWomen.net | All Rights Reserved

Vårt teams huvudmål och syfte är att ge dig de mest omfattande recensionerna av dejtingsajter som finns tillgängliga på vår webbplats. Om du har några frågor om en viss information i våra recensioner föreslår vi att du kontaktar respektive webbplatsägare för förtydligande. Det är alltid en bra idé att dubbelkontrollera all information du är osäker på innan du använder någon tjänst. Vårt team undersöker och utvärderar de viktigaste aspekterna av dejtingsajter, inklusive prissättningspolicy, kvalitet på dejtingsprofiler, användarbetyg och mer i våra recensioner på Kissbrides.com. Vi samlar information från dejtingsajter och våra partners för att säkerställa att allt vi presenterar är korrekt och pålitligt. Dessutom förbehåller vi oss rätten att uppdatera och revidera materialet som presenteras i våra recensioner efter behov. Medan vår granskningstjänst är helt opartisk, kan vissa företag kompensera oss om du klickar på vissa länkar på vår webbplats.

DMCA.com Protection Status