Home Cupid.com
Ansvarsfrister

På Brightwomen.net tillhandahåller vi ärliga och omfattande recensioner av datingsidor och internationella dateringsguider för att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut. Även om vår webbplats är gratis kan vi inkludera länkar till tjänster och företag som betalar provisioner till KissBrides.com. Dessa partners kan kompensera oss för att ha sina tjänster på vår webbplats. Medan kompensationen kan påverka ordningen på länkar och recensioner påverkar den inte innehållet eller analysen av våra datingsidsrecensioner. Vänligen överväga inte informationen på vår webbplats som marknadsförings- eller marknadsföringsinnehåll. Eftersom listan över dejtingsajter på internet är omfattande, rekommenderar vi att du hänvisar till andra granskningssidor utöver de som utvärderas av våra experter för att få en mer omfattande förståelse.

Cupid.com Recension – En ärlig Titt På Allt

Justin Whitmel Earley
Mon Apr 2023 / Uppdaterad: 03 apr 2023
1616 Åsikter
11  min lästid
Cupid.com - foto 1

Färska kvinnoprofiler

Anisha, 25
Uppkopplad
Merida, Venezuela
Nej
Moskva, Ryssland
Nej
Pyatigorsk, Ryssland
Nej
Yuri, 25
Uppkopplad
Osaka, Japan
Nej
Moskva, Ryssland
Ja
Budapest, Ungern
Ja

För-och nackdelar

 • Grundkonton inkluderar fem gratis chattar.
 • Webbplatsen Cupid.com har uppdaterats över tid för att se ren och modern ut.
 • LGBT-vänlig (inklusive sökning efter bisexuella medlemmar)
 • Anti-scam-verifiering ogräs ut några (men långt ifrån alla) av de falska kontona.
 • Scammers är mer aktiva än riktiga människor.
 • Meddelanden är dolda bakom en betalvägg.
 • Endast webbplats – inga appar för några enheter.
 • Vissa medlemmar har fortfarande anklagats efter avbokning.
 • De flesta användare recensioner av Cupid.com är överväldigande negativa.

Välj det bästa för dig själv med heta kvinnor här

Är Cupid.com värt att försöka? – Den nedre linjen uppåt

Cupid.com har funnits sedan 2002, så dejtingsidan har livslängd. I det här fallet betyder dock inte livslängd kvalitet. För att komma direkt till punkten – Cupid.com är inte värt din tid eller pengar. Efter att ha testat webbplatsen för vår Cupid.com recension, tror vi att det är mer en kontant-gripande bedrägeri än en digital väg att älska. Jag menar att det måste finnas en anledning till att de fortfarande inte har en app för iOS eller Android efter över 20 år, eller hur? Vi rekommenderar SRONGLY att undersöka mer pålitliga datingappar.

Låt oss börja med den värsta delen av Cupid.com – bedragare.

Sju meddelanden träffade vår inkorg i det ögonblick vi registrerade oss för Cupid.com, och det numret växte till 21 innan vi ens lagt till ett profilfoto. Meddelandena gömdes bakom en betalvägg, så vi registrerade oss för ett premiumkonto för att läsa och svara på dem.

Nästan hälften av medlemmarna spökade oss när vi svarade på meddelanden som de skickade bara några minuter innan. Vi har hört andra medlemmar klaga på detta, med många av dem som säger det Cupid.com skickar falska meddelanden för att få människor att registrera sig. Vi förstår definitivt hur de kom till den slutsatsen.

Och vad gäller resten av meddelandena? Ingen av avsändarna ville ha äkta anslutningar.

Istället ville de att vi skulle registrera oss för kamsajter eller skicka dem pengar. Vi slutade slutligen prata med en riktig person så småningom, men den medlemmen var så trött på Cupid.com att anslutningen bleknade omedelbart.

När vi undersökte vår Cupid.com recension, snubblat vi över ett annat stort problem. Den här datingsidan har ingen riktning. Det är för mogna singlar, gifta människor, ungdomar och alla däremellan. När du kopplar ihop det med bristen på sökfilter är det verkligen svårt att hitta vad du vill ha här.

Det är viktigt att välja en datingsida som matchar din relationsstil och mål (och Cupid.com är det inte). Lyckligtvis kan du hitta det du letar efter genom att kolla in vår jämförelsesida för dejtingsajter.

A Cupid.com Alternativ för att spara dig några problem – Zoosk

Om du har kommit till denna punkt i vår Cupid.com recension är du förmodligen inte så intresserad av att prova webbplatsen. Men vad gör du nu? Vilka webbplatser är värda att prova? Vår rekommendation skulle vara att prova ett gratis Zoosk-konto.

Det är en liknande datingtjänst i den meningen att det är väldigt lätt att registrera sig för och tillgodoser ett brett utbud av relationsmål:

ZooskRelationshipSettings

Men det har en mycket större användarbas (3 miljoner + dagliga meddelanden som skickas!), högre framgångsgrad och bättre branschens rykte. Zoosk är också mer prisvärd än Cupid.com med årliga premiemedlemskapsplaner som börjar på $ 12,50 per månad. Åh, och Zoosk är också mycket bekvämare att använda eftersom det erbjuder inbyggda mobilappar för alla större plattformar.

Om denna snabba suddighet har fångat din uppmärksamhet, rekommenderar vi starkt att du läser vår fulla Zoosk recension för att se alla detaljer om vad som gör det till en bättre online-datingtjänst än Cupid.com (och många andra datingsappar av låg kvalitet på marknaden).

Cupid.com Översikt över funktioner

Som vi har sagt till denna punkt i vår Cupid.com recension, bryr vi oss inte om den här datingsidan. Trots det vill vi täcka några av de funktioner vi stött på när vi utvärderar den. Alla dessa funktioner har gratis konton, så du kan använda dem direkt efter att du registrerat dig. Ta en titt och få våra tankar om dem.

Säkert läge

Som vi nämnde tidigare i vår recension av Cupid.com, är svindlare ett problem här. Webbplatsen har dock en funktion för att bekämpa problemet – Safe Mode. Grundläggande Safe Mode blockerar meddelanden från misstänkta medlemmar, medan Full Safe Mode bara tillåter meddelanden från verifierade medlemmar att slå din inkorg.

Cupid.com -säkert läge

Vi rekommenderar att du använder Full Safe Mode om du försöker hitta matchningar på Cupid.com. Fortfarande är Full Safe Mode inte en fullständig fix. Det finns rykten om att Cupid.com ligger bakom många falska meddelanden, och från vår utvärdering som checkar ut. Det betyder att även om du blockerar svindlarna kommer Cupid.com antagligen fortfarande att släppa sina meddelanden.

Med det i åtanke är Cupid.com inte säkert, inte ens med säkert läge. Kolla in några tips för att hitta en säker datingsida så att du kan undvika de problem du hittar på Cupid.com.

Flirtcast

Cupid.com har många medlemmar (om du inkluderar de falska kontona), och det låter människor nå många av dem på en gång genom att skicka en Flirtcast. Du kan välja ett förinställt meddelande för att gå ut till potentiella matchningar i hopp om att få svar.

Vi försökte den här funktionen, och det var en dud. Ingen svarade på våra flirtcasts, och med tanke på all skräppost i människors inkorg förstår vi varför. Människor lägger så mycket tid på att undvika generiska och skuggiga meddelanden att de sannolikt inte kommer att uppmärksamma Flirtcasts. Hoppa över den här funktionen om du väljer att använda webbplatsen efter att ha läst vår Cupid.com recension.

Som galleri

Du kan använda Like Gallery för att gilla eller vidarebefordra profiler. Om du hamnar med en ömsesidig liknande, kommer du att ha en match och kan nå ut. Det låter coolt, men vi hade samma problem här som på andra håll på webbplatsen.

Vår första “ match ” var från en svindlare. Lyckligtvis vidtog Cupid.com åtgärder mot denna profil. Webbplatsen meddelade oss att medlemmen var under anti-scam-verifiering, så vi flyttade till nästa match. Tyvärr hände samma sak med våra andra och tredje matcher.

Cupid.com -antiscam

Så vår fjärde match kom inte med en anti-scam-varning, så vi skickade ett meddelande. Du kan antagligen gissa nu, men den personen hamnade som en bedragare.

Efter en handfull ytterligare meddelanden hittade vi en legitim person på datingsidan. Vi kunde dock inte göra en anslutning. Personen tittade bara på den och var redan ganska trött på Cupid.com.

Aktivitetssida

Cupid.com -aktivitetssida

Cupid.com ’ s Aktivitetssida låter medlemmarna se gillar, vyer, favoriter och deras gemensamma aktivitetshistoria. Konceptet är på rätt punkt, men vi fick ingen intressant information när vi klickade på sidan. Istället stötte vi på ett falskt konto efter nästa.

Liknande användare

Om du har en viss typ gör Cupid.com det enkelt att hitta medlemmar som passar in i den kategorin. När du klickar på en profil bläddrar du ner för att se “ Liknande användare. ” Då kan du hitta liknande människor som är online just nu.

Så vi hittade några legitima människor med den här funktionen, men de var få och långt mellan. Vi rekommenderar att du vidarebefordrar den här funktionen också.

Topp-3 alternativa webbplatser

AmoLatina
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
1623 Flickor online
77% Svarfrekvens
8.2 Betyg
BÄSTA LATINA BRIDES

Hitta din perfekta match: Möt de bästa Latina-brudarna

Läs mer
Cupid.com
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
1848 Flickor online
75% Svarfrekvens
6.5 Betyg
BÄSTA ASIAN-BRIDER

Exotisk charm och skönhet: Möt de bästa asiatiska bruden

Läs mer
eHarmony
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
3570 Flickor online
78% Svarfrekvens
9.3 Betyg
BÄSTA SLAVISKA BRIDER

Hitta din perfekta match med de bästa slaviska redan brudar

Läs mer
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
2861 Flickor online
77% Svarfrekvens
8.7 Betyg
BÄSTA Russian Brides

Hitta din perfekta matchning med Russian Brides Redan idag

Läs mer
Anastasia Date
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
2028 Flickor online
84% Svarfrekvens
8.5 Betyg
BÄSTA UKRAINISKA BRIDER

Hitta din drömpartner: Möt de bästa ukrainska bruden idag

Läs mer

Rapportera en medlem

Om du bestämmer dig för att använda Cupid.com, vill du bekanta dig med den här funktionen. Cupid.com erbjuder ett robust blockeringssystem som gör att medlemmarna kan välja anledning att blockera medlemmen. Du kommer antagligen att klicka på “ Scammer ” för det mesta baserat på vad vi hittade när vi förberedde vår Cupid.com recension.

Cupid.com -rapportmedlem

Det är viktigt att använda den här funktionen så att Cupid.com kan recension medlemmens profil. Emellertid spelar Cupid.com i princip whack-a-mol med bedragare. När de blir av med en svindlare dyker ytterligare två upp för att fylla sin plats.

Singlarnas kvalitet vid Cupid.com

Även om det finns en hel del konton på Cupid.com (vissa säger så många som 8 miljoner), är denna pool av singlar inte utan dess nackdelar. Det största måste vara bristen på strikt verifiering. För att uttrycka det tydligt finns det falska konton på webbplatsen och många av dem.

Om du bestämmer dig för att prova Cupid.com, skulle vi uppmuntra dig att vara välbevandrad i tecken på en svindlare / havskatt:

 • Foton verkar falska eller kan sökas om igen på andra webbplatser.
 • Deras berättelser är för bra för att vara sanna.
 • De tar upp pengar i konversation (och ber dig om det).
 • De ber konsekvent om hjälp med ekonomiska frågor.
 • De ber om privata detaljer (ekonomiskt eller på annat sätt).
 • De pratar inte i telefon eller via video.
 • De undviker personliga möten (har alltid ursäkter).

Krav Cupid.com Gratis försök – (Hur man registrerar sig)

Om du ska prova Cupid.com skulle vi föreslå att du gör det på en kostnadsfri provbasis (bara för att se till att du är intresserad av vad de har att erbjuda.) Den goda nyheten för er som vill ge det en gång är att Cupid.com har en av de enklaste anmälningsprocesserna för alla dejtingsajter som vi har recension ed. Registreringen börjar med…

 • välja ditt kön och din sexuella läggning.
 • Sedan kommer du att ange din ålder, plats och e-post.
 • Välj ett lösenord så är du redo att börja!

Du måste verifiera din e-post så se till att du använder en adress du har tillgång till.

Med din e-post bekräftad är du redo att dra nytta av Cupid.com gratis provperiod. Du kommer att kunna ladda upp foton och lägga till personliga uppgifter till ditt konto, men du behöver inte göra det omedelbart. Eller, om du föredrar att titta runt på webbplatsen först kan du komma tillbaka och uppdatera din information senare.


Vad du får med en Cupid.com Gratis testversion

 • Skapa ett konto
 • Använd alla sökfunktioner
 • Använd Like Gallery
 • Visa inkommande meddelanden

Funktioner du inte kommer med en Cupid.com Gratis test

 • Skicka och svara på meddelanden fritt
 • Dela foton och videor i chatten
 • Använd Premium Support
 • Utöka sökradie
 • Visa “ Letar du efter ” Info
 • Se större foton

Pris | Hur mycket kostar Cupid.com?

Medlemstyp Längd Pris
Premium Dagligen $ 1,29 per dag
Premium Veckovis $ 8,33 per vecka
Premium Månadsvis $ 30,58 per månad
Premium Årlig $ 27,83 per månad

Cupid.com accepterar de flesta större kreditkort inklusive Visa, MasterCard, American Express, Discover och Diners Club International.

Vad är Cupid.com Återbetalningspolicy?

Cupid.com upprätthåller mestadels en policy för återbetalning på deras webbplats. De kan dock erbjuda en delvis återbetalning till vissa användare under mycket specifika omständigheter. Enligt deras servicevillkor kan detta inkludera situationer där webbplatsen inte fungerade korrekt.

För att försöka kräva delvis återbetalning måste du göra en formell begäran via kontaktsidan Cupid.com.

Kundtjänstalternativ

Support på Cupid.com består av en liten helpboard med förbesvarade frågor och ett kontaktformulär som kan vara förvirrande att navigera. Om du behöver kontakta Cupid.com support direkt, följ dessa steg:

 1. Klicka på “ Hjälp och support ” från rullgardinsmenyn eller längst ner på webbsidan.
 2. Leta efter fliken märkt “ kontakta oss ” och klicka på den för att göra den till den aktiva fliken.
 3. Använd rullgardinsmenyerna för att välja ditt problem, eller ett problem så nära besläktat som möjligt.
 4. En lösning kommer att fylla automatiskt som kan lösa ditt problem. Om det inte gör det eller om du fortfarande vill kontakta kundsupport, välj “ nej ” från avsnittet som frågar om svaret löste problemet.
 5. Ett nytt meddelandefönster öppnas där du kan skriva in din fråga och problem. När du har skrivit ditt meddelande klickar du på skicka.

Vanliga frågor

Kan jag betala för Cupid.com vid dagen?

ja! Cupid.com har flera betalningsalternativ och längd på medlemskapet, inklusive en betalningsplan per dag. Detta är perfekt för att få en smak av premiummedlemskap utan ett långt åtagande. Se till att du läser det finstilta på ditt medlemskap eftersom det kan komma med en återkommande avgift.

Kan jag använda Cupid.com på min telefon?

Det finns inga dedikerade appar tillgängliga för Cupid.com, men webbplatsen är helt mobilvänlig. Allt du behöver göra är att gå till telefonens webbläsare och skriva m. Cupid.com för åtkomst till mobilwebbplatsen.

Vad är skillnaden mellan gratis och betalda Cupid.com Konton?

Gratis konton har bara tillgång till sökning, vänskap och skickande blinkningar. För meddelandefunktioner och alla bonusfunktioner måste du betala för ett premiummedlemskap.

Hur lång tid tar det för mitt premium-dumma medlemskap att börja?

Ditt premiummedlemskap börjar så snart din betalning har avslutats. För de flesta betyder det att när de har betalat får de direkt tillgång till sitt premiumkonto. Vissa banker kan dock försena godkännandet av ditt köp. I dessa fall får du tillgång till ditt premiumkonto i det ögonblick din bank godkänner din betalning.

Kan jag köpa förmåner A La Carte?

Ja. Cupid har ett paket bonusfunktioner som kallas Cupid's Arrows. Dessa funktioner köps separat från ett premiummedlemskap och inkluderar osynliga surf- och sökförstärkningar.

Hur försöker jag Cupid.com gratis?

För att prova Cupid.com helt gratis, följ bara länken i den här artikeln. Du kommer att kunna ställa in ditt konto och prova plattformen utan att spendera en krona eller ens lägga till betalningsinformation! När du bestämmer dig för att få tillgång till de fullständiga funktionerna väljer du bara “ prenumerera ” på huvudmenyn.

Hur länge håller Cupid.com Free Trial?

Din Cupid.com gratis provperiod varar så länge du vill. Det enda skälet till att din kostnadsfria testperiod slutar är om ditt konto är förbjudet, du uppgraderar ditt medlemskap eller om du stänger din profil.

Slutsats

Cupid.com är en datingwebbplats som har uppdaterats över tid för att se modern och ren ut, men den har mycket negativt recensioner från användare. Webbplatsen är hbt-vänlig och möjliggör sökningar av bisexuella medlemmar. Webbplatsen har ett anti-scam-verifieringssystem som ogräs ut några falska konton men inte alla. Scammers är mer aktiva än riktiga människor på denna webbplats, och meddelanden är dolda bakom en betalvägg. Webbplatsen har inga appar för några enheter, och vissa medlemmar har fortfarande debiterats efter avbokning. Webbplatsen har flera funktioner, inklusive Safe Mode, Flirtcast, Like Gallery, Activity Page, Liknande användare och Rapportera en medlem. De flesta av dessa funktioner är emellertid ineffektiva på grund av förekomsten av falska konton. Kvaliteten på singlar på Cupid.com är också tveksamt, eftersom det finns många falska konton på webbplatsen.

Justin Whitmel Earley - foto

Jag är säker på att du alltid bör börja med dig själv. Om du är lycklig har du Gud i ditt hjärta, så har du alla chanser att bli den bästa versionen av dig själv. Som jag en gång skrev är det viktigaste att vara ett bra barn inför Gud, och då kommer du att kunna bli en bra förälder.

© 2023 BrightWomen.net | All Rights Reserved

Vårt teams huvudmål och syfte är att ge dig de mest omfattande recensionerna av dejtingsajter som finns tillgängliga på vår webbplats. Om du har några frågor om en viss information i våra recensioner föreslår vi att du kontaktar respektive webbplatsägare för förtydligande. Det är alltid en bra idé att dubbelkontrollera all information du är osäker på innan du använder någon tjänst. Vårt team undersöker och utvärderar de viktigaste aspekterna av dejtingsajter, inklusive prissättningspolicy, kvalitet på dejtingsprofiler, användarbetyg och mer i våra recensioner på Kissbrides.com. Vi samlar information från dejtingsajter och våra partners för att säkerställa att allt vi presenterar är korrekt och pålitligt. Dessutom förbehåller vi oss rätten att uppdatera och revidera materialet som presenteras i våra recensioner efter behov. Medan vår granskningstjänst är helt opartisk, kan vissa företag kompensera oss om du klickar på vissa länkar på vår webbplats.

DMCA.com Protection Status