Home Eharmony
Ansvarsfrister

På Brightwomen.net tillhandahåller vi ärliga och omfattande recensioner av datingsidor och internationella dateringsguider för att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut. Även om vår webbplats är gratis kan vi inkludera länkar till tjänster och företag som betalar provisioner till KissBrides.com. Dessa partners kan kompensera oss för att ha sina tjänster på vår webbplats. Medan kompensationen kan påverka ordningen på länkar och recensioner påverkar den inte innehållet eller analysen av våra datingsidsrecensioner. Vänligen överväga inte informationen på vår webbplats som marknadsförings- eller marknadsföringsinnehåll. Eftersom listan över dejtingsajter på internet är omfattande, rekommenderar vi att du hänvisar till andra granskningssidor utöver de som utvärderas av våra experter för att få en mer omfattande förståelse.

Eharmony Recension (2023) – Värt Det Eller Slöseri Med Tid?

Steven Petrow
Mon Apr 2023 / Uppdaterad: 03 apr 2023
904 Åsikter
14  min lästid
Eharmony - foto 1
Om webbplatsen
Aktiv publik 5 mln Enkel användning 9.2
Kvalitetsmatcher 80% Popularitet 9.5
Folkålder 22-35 Bedrägeri
Profiles 7,5 mln Betyg 9.3
Svarfrekvens 78% Registrering Fri

Färska kvinnoprofiler

Kiev, Ukraina
Nej
Madison, 27
Uppkopplad
Sydney, Australien
Ja
Dnipro, Ukraina
Nej
Anisha, 25
Uppkopplad
Merida, Venezuela
Nej
Barcelona, Venezuela
Nej
Sankt Petersburg, Ryssland
Ja

För-och nackdelar

 • Känd som dating-appen som ansvarar för de flesta äktenskap (självutnämnda)
 • Patenterad algoritm för matchmaking ansvarig för 2 miljoner + människor som hittar kärlek på webbplatsen
 • Välbalanserade medlemskap bas med 51% män och 49% kvinnor
 • Ny videodatplattform integrerad i appen eHarmony för säkrare kommunikationer
 • Begränsad gratis provperiod, men gratis kommunikation helger regelbundet med full åtkomst
 • Dyrare än vissa datingsajter
 • Inte perfekt för singlar som letar efter casual dating
 • Längre registreringsprocess än många andra datingappar
 • Vissa användare har inte foton på sina profiler

Välj det bästa för dig själv med heta kvinnor här

Om du är som jag (och jag håller på att åldras mig själv), du växte upp och tittade på eHarmony reklam så långt tillbaka som i början av 2000 ’ s och pratade om ett nytt och innovativt sätt att hitta någon att gifta sig med. Spola framåt två decennier senare och vi ser fortfarande dessa reklamfilmer från ett företag som har vuxit till en jätte i online-datingsområdet.

Koppla ihop det med påståenden om att vara “ dating-appen känd för de flesta äktenskapen ” och för “ att hjälpa över 2 miljoner människor att hitta kärlek ” och du har officiellt gjort mitt intresse. Men här är frågan om miljoner dollar — är eHarmony värt det? Är detta en dating-app som du faktiskt vill spendera din tid (och pengar) på för att hitta någon speciell? Och ännu viktigare, fungerar eHarmony faktiskt?

Det är vad jag vill komma till botten i dag. I detta eHarmony recension, jag själv och vårt expertteam vippade webbplatsen upp och ner, testade faktiskt plattformen (på desktop, iOS och Android), och till och med kom i kontakt med företaget för att få våra obesvarade frågor besvarade.

Är eHarmony värt det? – Den nedre linjen uppåt

eHarmony collage

Okej, låt oss komma in på det här. Det finns två frågor vi vill svara på och båda är lika viktiga. En — är eHarmony en bra dating-app, och två — är eHarmony rätt för dig? För om eHarmony är hemskt över hela linjen kommer det inte att vara bra för någon. Men även om det är fantastiskt, betyder det inte att det passar rätt för alla (och vi förklarar varför tillfälligt).

Här är vad vårt expertteam hittade under vår eHarmony recension.

När det gäller kvaliteten på eHarmony dating-appen går de inte bara promenad, utan de dansar dansen, och gör alla andra trick du någonsin skulle vilja att en online-datingsida ska göra. eHarmony är förmodligen den trevligaste och mest funktionsrika datingappen på marknaden.

Appen drivs av en komplex matchande algoritm som hjälper till att sammanställa kvalitetsmatchningar för dig, vilket innebär att du inte behöver göra något av sökarbetet. Genom att dela dina svar på ett ganska intensivt matchande frågeformulär (tar cirka 30 minuter att slutföra) använder algoritmen dina svar och jämför den med miljontals andra användare för att hitta kompatibla matchningar.

Svaret på fråga två är att det beror. Oavsett om du ska gå med i eHarmony eller inte beror starkt på vilken typ av relation du letar efter.

 • Om du letar efter en verklig relation, potentiellt engagemang och kanske till och med äktenskap en dag, är eHarmony det bästa alternativet för dig.
 • Om du letar efter avslappnad datering, anslutningar eller inget åtagande, kommer eHarmony att vara den värsta upplevelsen i ditt liv (och det är förmodligen en underdrift).

Det är verkligen vad det kommer till. eHarmony driver alla sina marknadsföringsinsatser, funktioner och matchmakingprocesser mot singlar som letar efter verkliga engagerade relationer. Och de är riktigt bra på det med imponerande 2 miljoner plus framgångshistorier hittills.

När det gäller nackdelar finns det några saker du vill vara medveten om med eHarmony. Först, som vi sade, eHarmony är ett svårt nej för någon som letar efter något som liknar casual. För det andra, och detta hänför sig till det första, eHarmony är ett mycket större tidsengagemang än i stort sett någon annan dating-app på planeten. Registreringsprocessen tar 30-45 minuter (inklusive eHarmony matchande frågeformulär), profilen är mycket mer robust med fler områden du behöver fylla i, och det är inte en app i svepstil där du kan se dina matcher på 30 sekunder.

Det som är trevligt är att allt detta blir av med de avslappnade singlarna som kan vara mer öppna för att spela spel, men det betyder också att du måste vara redo att göra en ansträngning. Den goda nyheten är att du inte behöver göra allt på en gång, du kan göra det stegvis, så vi skulle säga att de positiva här överväger långt negativerna.

Sammantaget tror vi (och I) eHarmony är en av de ledande datingapparna på marknaden för att hitta verkligt engagemang i en hälsosam och välskött miljö.

Hur fungerar eHarmony?

Medan förutsättningen för eHarmony har förändrats under åren har den alltid följt en ganska strukturerad färdplan för användare — och detsamma kan sägas idag.

När du först går med i eHarmony kommer du att bli ombedd att ta eHarmony Kompatibilitetsquiz. Detta är ett fint namn på ett omfattande frågeformulär som frågar dig om dig själv, vad du letar efter i en partner, hur du lever ditt liv, dina värderingar, och vad som är viktigast för dig i livet. Det finns till och med några till synes bisarra frågor som ber dig att se en massa olika former och dela vilka du gillar mest.

Det tar cirka 15-25 minuter att slutföra, men är grunden för hur matchmaking fungerar. Medan du tar detta frågeformulär, så är alla andra användare som går med. eHarmony tar dina svar och svar från andra användare och ansluter den till deras matchmakingalgoritm.

Från detta serverar eHarmony upp kuraterade matchningar baserat på din algoritmiska matchning, såväl som baserat på dina matchmakingpreferenser. Du kan faktiskt se hur och i vilken grad du är kompatibel med dina olika matchningar. Här är ett exempel på hur det kommer att se ut:

eHarmony profilkompatibilitet

eHarmony kompatibla resultat expanderade

När du ser en match du är intresserad av kan du skicka ett meddelande och starta en konversation. Utöver denna punkt i matchmakingprocessen fungerar eHarmony ganska lika mycket som många andra dating-appar genom att du

Topp-3 alternativa webbplatser

Cupid.com
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
2106 Flickor online
75% Svarfrekvens
6.5 Betyg
BÄSTA ASIAN-BRIDER

Exotisk charm och skönhet: Möt de bästa asiatiska bruden

Läs mer
eHarmony
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
2807 Flickor online
78% Svarfrekvens
9.3 Betyg
BÄSTA SLAVISKA BRIDER

Hitta din perfekta match med de bästa slaviska redan brudar

Läs mer
AmoLatina
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
3310 Flickor online
77% Svarfrekvens
8.2 Betyg
BÄSTA LATINA BRIDES

Hitta din perfekta match: Möt de bästa Latina-brudarna

Läs mer
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
1670 Flickor online
77% Svarfrekvens
8.7 Betyg
BÄSTA Russian Brides

Hitta din perfekta matchning med Russian Brides Redan idag

Läs mer
Anastasia Date
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
3313 Flickor online
84% Svarfrekvens
8.5 Betyg
BÄSTA UKRAINISKA BRIDER

Hitta din drömpartner: Möt de bästa ukrainska bruden idag

Läs mer

Finns det några fantastiska funktioner?

eHarmony har många fantastiska men ändå enkla funktioner för att göra din online datingupplevelse så mycket mer framgångsrik. Om du är någon som älskar en miljon olika funktioner, klockor och visselpipor för att hålla dig upptagen, kommer du inte att gilla eHarmony.

Låt oss ta en titt på några av de viktigare och mer påverkande funktionerna vi hittade under våra senaste eHarmony recension.

Sökfunktionen?

Du kanske märker när du kommer in på eHarmony att de inte har en traditionell sökfunktion. Inget som att starta listan över funktioner med en funktion de inte har, eller hur? Istället matchar det de gör för dig att de tycker är kompatibla.

eHarmony gillar verkligen att vara i förarsätet när det gäller att hjälpa dig att välja dina matcher. Föreställ dig dem som din goda vän som alltid vill spela matchmaker, förutom att de är professionella.

Nu har du möjlighet att söka i dina matchningar och du kan ändra dina övergripande preferenser så se matchningar som faller utanför vad du ursprungligen ställde in. På ett sätt är detta en sökfunktion, men det är definitivt inte det du traditionellt är van vid och inte den metod de verkar föredra för dig att använda.

Varför har eHarmony ingen riktig sökfunktion? De gör detta för att de vill att du litar på deras system och de processer de har infört. Låt oss vara ärliga en minut … om du är här, behöver du uppenbarligen lite hjälp, och eHarmony vill se till att du tar det. De har en så hög framgångsgrad med att para ihop perfekt kompatibla människor att vi är helt ok med det faktum att de väljer att söka efter dig.

SMS-verifiering

eHarmony har lagt till i möjligheten att verifiera ditt konto genom ett SMS-meddelande. Det är en enkel process, men går långt för att rensa bort falska profiler. Allt du behöver göra är att sätta i ditt mobilnummer och eHarmony skickar en text med en kod. När du har angett den koden på eHarmony webbplats eller app, är du verifierad! Från och med då får du ett märke på din profil som visar att du har verifierats.

Denna process är 100% valfri, men hjälper förmodligen till att öka din sannolikhet för matchningar och meddelandesvar.

Integrerad videochatt

En av de senaste funktionerna som rullades ut av eHarmony förra året var dess integrerade videochattplattform. Med denna teknik kan du videochatta med matchningar från höger inom plattformen utan att behöva utbyta telefonnummer, Skype-kontakter eller något liknande. Du måste skicka meddelanden innan du begär en videochatt, vilket är en trevlig funktion för att se till att du inte får förfrågningar från personer du inte vill prata med.

Hur hittar du funktionen? Det är här bekvämt på allas profiler.

Videochatt på eHarmony

Gratis kommunikationshelger

För er som inte är riktigt redo att gå med i eHarmony har de gratis kommunikationshelger ganska regelbundet som låter dig använda många funktioner gratis. Det vi rekommenderar är att även om du inte planerar att gå med på webbplatsen bör du skapa ett konto bara så att du kan vara redo för en av dessa helger.

Under helgen är alla medlemmar på webbplatsen fritt att flirta, skicka frågor eller skriva meddelanden / svara på andra singlar.

Det finns dock några funktioner som du inte får tillgång till utan att uppgradera. Det här är förmågan att se vem som besökte din profil, What If? funktion och förmågan att se andra medlemmars foton. Den sista är en bummer, men du kan fortfarande interagera och börja lära känna andra medlemmar och se om det är värt det för dig att uppgradera och gå med på webbplatsen.

Gratis kommunikation eHarmony

Om du vill lära dig mer eller bli registrerad för nästa gratis kommunikationshelg på eHarmony, vi har satt ihop en fullständig guide med all viktig information du behöver för att dra fördel och se till att du inte missar den här fantastiska funktionen.

Krav på profilens fullständighet

En av de mer irriterande sakerna som kan hända när du använder en online-datingsida är att få ett meddelande från en tom profil. Ingenting säger “ Hej jag ser allvar med att hitta kärlek ” som att inte lägga några ansträngningar i din profil! Tack och lov har eHarmony en funktion som hjälper till att begränsa detta. För att kunna skicka eller svara på ett meddelande måste du fylla i minst 50% av din profil. Även om detta fortfarande kan kringgås, är det ett trevligt (och något effektivt) försök att stoppa lata meddelanden.

Det är också tänkt att upprepa att det finns vissa användare på webbplatsen utan foton, vilket alltid bugar oss.

eHarmony Prissättning

Här är en titt på exakt vad det kostar att få ett medlemskap med eHarmony. Tidigare fanns det olika typer av medlemskap som erbjöd olika servicenivåer. Men nu erbjuder alla medlemskap samma funktioner, inklusive läskvitton och de nya videofunktionerna.

Medlemstyp Medlemskapslängd Medlemskostnader
Premiumlampa 6 månader $ 69,90 per månad
Premium Plus 12 månader $ 49,90 per månad
Premium Extra 24 månader $ 39,90 per månad

Det är viktigt att påpeka att eHarmony erbjuder rabatter och försäljning året runt för de flesta av sina medlemskap. Men här är hemligheten! Det enda sättet att se dessa försäljningar är genom att skapa ett gratis testkonto. När du gör det och loggar in på ditt konto ser du vad som erbjuder appen eHarmony. Ofta kan detta vara upp till 60% rabatt eller mer i vissa fall!

För mer information om prissättning, kolla in vår djupgående eHarmony kostnadsguide.

eHarmony Klagomål

Medan vi är ganska stora fans av vad eHarmony har att erbjuda, kan du inte behaga alla. Och när recension ing en dating-app (eller vad som helst), är det viktigt att titta på båda sidor av argumentet. Ett område vi gillar att titta på är om det finns några eHarmony klagomål från befintliga användare där ute. Ofta skickas dessa till oss, och vi ville dela några här.

Här är några eHarmony klagomål som skickades till oss.

 • Användare “ iclough ” säger, “Hur tillåter du konton utan bilder? Jag har sagt hej till människor och de svarar inte på ett eller annat sätt. De borde antingen behöva svara och säga inte intresserade eller något liknande eller så borde de ta bort matchen och inte lämna någon hänga. När jag bad om hjälp antydde de att det är mitt fel att inte vara flexibel i mina val eller inte nå ut.
 • Deb säger, “eHarmony behöver absolut tas bort från din artikel! INGEN sätt att hecka är de # 1 datingsidan. Mina smeknamn för dem är E-UNharmonious och E-skadliga.
 • Sandra L. säger, “De (eHarmony) har förändrats ganska mycket sedan grundaren gick ut. I sina profilförslag säger de att inte nämna Gud. De säger, separering av kyrka och stat. När jag fyller i frågeformuläret var de enda frågorna om spiritualitet att kolla in min religion.
 • Charles J. säger, “Jag skulle vilja säga er att min erfarenhet av eHarmony var extremt negativ. De tar inte tro på sin matchningsprocess eller 29 poäng av jämförbarhet eller politiska åsikter. Därför matchades jag med ateistiska liberala / progressiva som jag inte skulle ha hållit i 5 sekunder med. Hälften av matcherna har inga foton och allt detta påpekade jag dem. Dessutom talades jag oförskämd av en potentiell match som i huvudsak anklagade mig för kattfiske. Ledsen att jag ser mycket yngre ut än min ålder men det var ingen ursäkt. Jag skulle inte rekommendera eHarmony till någon.

Vissa andra användarklagomål talade om att priset var dyrt och inte insåg att hela medlemskapet debiteras på förhand, och att eHarmony har en ganska strikt återbetalningspolicy (som de delar innan du registrerar dig).

Återigen representerar dessa eHarmony klagomål inte nödvändigtvis våra åsikter och mycket väl kan vara faktiskt felaktiga eftersom de bara är åsikter från kommentatorerna som kontaktade oss.

Om du vill dela din erfarenhet med eHarmony (positiv eller negativ) med oss, skicka oss ett e-postmeddelande.

eHarmony Alternativ

Medan vi är superhöga på appen eHarmony som ett bra val för seriösa singlar, kanske det inte passar rätt för alla — och det är okej. Om du fortfarande söker efter någon speciell, ville vi dela några andra eHarmony -alternativ du kanske vill överväga. Vi har länkat nedan till vår recension för varje dating-app samt delat vem vi tycker att var och en är bäst för.

EharmonyAlternatives

 • Christian Mingle – Om du letar efter ett 100% kristen trosfokuserat förhållande kan Christian Mingle vara en app som är värd att kolla in. Webbplatsen har imponerande 15 miljoner medlemmar och till skillnad från eHarmony är 100% fokuserad på kristna singlar.
 • Zoosk – Om du tog dig till vår eHarmony app recension och insåg att webbplatsen är lite för “ allvarlig ” för dig, det är okej. Du kanske inte är helt säker på vad du vill ha i ett förhållande ännu eller så letar du efter lite mer avslappnad datering. Om det är vad du tycker att du säger kan Zoosk vara värt att kolla in. Det finns fortfarande allvarliga singlar där, men det finns också ensamstående män och kvinnor som letar efter mer avslappnad dejting.
 • Match.com – Under de första dagarna av online-datering kändes det som att dina enda två alternativ var Match eller eHarmony. Match är fortfarande en ganska populär app, men vi känner att de har fallit bakom funktionerna och uppgraderingsskurvan. Ändå, om du har provat eHarmony och behöver hitta en ny plats att titta på — kolla in Match.com. Ja, du kommer att se många människor som är registrerade för båda dessa konton.
 • humla – Medan Bumble är en dating-app i swipe-stil, har den rykte för en högre kvalitetsbas än andra swipe-appar som Tinder. Du kommer att få några människor som letar efter avslappnad dejting här, men vi känner att en högre procentandel letar efter något mer än så. Tänk dock på att till skillnad från eHarmony är det bara kvinnorna som kan starta samtal om Bumble.
 • Elite Singles – För er som är affärspersonal eller är singlar som tycker att utbildning är sexig kan Elite Singles passa bättre för dig. Webbplatsen har imponerande 86% + singlar där med en utbildningsform över genomsnittet. Dessutom är en stor del av medlemmarna i Elite Singles över 30 år, vilket kanske eller inte är positivt för dig.

Vanliga frågor

Vad är eHarmony?

eHarmony är en online-datingwebbplats och app som främst marknadsför till ensamstående män och kvinnor som letar efter allvarliga relationer, engagerade partnerskap och potentiellt äktenskap. Medan många tycker att eHarmony är en kristen datingsida, är det faktiskt en sekulär datingsida som riktar sig till alla trosvandringar och åldersgrupper. eHarmony är inte: En exklusiv kristen datingsida. Endast för människor som vill gifta sig direkt. En datingsida för personer som letar efter anslutningar. En online-datingsida med låg budget.

Hur kontaktar jag eHarmony?

Inom FAQ-avsnittet i eHarmony, om du klickar på en fråga och bläddrar till botten, hittar du ett e-post- och telefonsupportalternativ. Vi skulle ha velat se dessa mer framträdande någonstans, men det är uppenbart att de försöker få människor att använda FAQ-stödet först. Så om du behöver hjälp, gå till FAQ-avsnittet, klicka på en fråga och bläddra till botten. Du ser länken för e-poststöd. Här är ett ytterligare sätt att kontakta eHarmony per telefon. eHarmony Telefon: 844-544-3173 eHarmony Kundtjänst Drifttider: 8 A.M. till 5 P.M. PT, måndag – lördag

Är eHarmony en kristen datingsida?

Frågor som vi hör mycket är om eHarmony är för kristna eller om eHarmony är en kristen datingsida? Låt oss svara på båda frågorna som börjar med den andra. Nej, eHarmony är inte en kristen datingsida. Men så många tror att det beror på den allvarligare karaktären av appens strategi. Vad detta resulterar i är eHarmony lockar många enskilda kristna även om det inte är en trosfokuserad dating-app. Så ingen eHarmony är inte en dedikerad kristen dating-app, men det är en fantastisk webbplats för kristna singlar. Du hittar människor med andra trosuppfattningar (eller som inte är religiösa på webbplatsen), men du hittar också många ensamstående män och kvinnor som letar efter religiös fokuserad datering. Och webbplatsen har några fantastiska funktioner som hjälper dig att snabbt sortera igenom dina matcher för att hitta människor som passar det du letar efter. För dig som är intresserad av en 100% trofokuserad app kan du alltid kolla in vår lista över de bästa kristna datingapparna.

När grundades eHarmony?

eHarmony grundades i augusti 2000 i Pasadena, Kalifornien av Neil Clark Warren och Greg Forgatch. När företaget passerar två decennier i verksamheten har dess verksamhet flyttat till sitt nya huvudkontor i Los Angeles, Kalifornien. Under 2017 förvärvades eHarmony av ProSiebenSat.1 Media, ett tyskt företag för det justerade företagsvärdet på hela $ 85 miljoner. Sedan det grundades 2000 fram till nuvarande har eHarmony förblivit ett privatägt företag och handlas inte offentligt eller privat på några större börser. På grund av företagets privata ägande är tillgängligheten av användardata och information om tillväxt lite mer utmanande att hitta eftersom det inte finns något krav på att offentliggöra något.

Hur lång tid tar eHarmony att arbeta?

Den hastighet du fyller i ditt registreringsfrågeformulär och hur aktiv en användare du är kommer att ha en stor effekt på hur lång tid saker tar att fungera. Till skillnad från vissa datingsajter som gör att du tappar till hela listan över singlar följer eHarmony ett mer strukturerat tillvägagångssätt. Detta innebär att du kan se alternativ långsammare, men kvaliteten på alternativen blir bättre och du bör få bättre resultat.

Har eHarmony falska profiler?

eHarmony har ett dedikerat säkerhetsteam som arbetar dygnet runt för att ta bort och ta bort alla falska profiler som kan försöka göra det till webbplatsen. Uppenbarligen kommer det att finnas några som glider genom sprickorna, men på grund av den komplicerade och djupgående registreringsprocessen, det finns färre falska profiler på eHarmony än på andra datingsidor.

Kan du avbryta eHarmony efter en månad?

Du kan när som helst avbryta ditt eHarmony datingkonto. Men du får ingen återbetalning och ditt konto kommer att förbli aktivt under den tid du betalade för. Du behöver dock inte betala någonsin igen när du avbokar.

Har eHarmony en gratis rättegång?

ja! Den eHarmony gratisversionen är tillgänglig för daters var som helst över hela världen. Du får obegränsad tid att ladda upp profilfoton, fylla i din information, slutföra matchningstester och frågeformulär, se andra singlar och bekanta dig med programvaran

Är eHarmony datingsida gratis?

Du kan registrera dig för en gratis provperiod till eHarmony genom länkarna längst upp och ned på denna sida. För full åtkomst måste du dock betala för ett uppgraderat medlemskap.

Har eHarmony en app?

ja! eHarmony har en fullt funktionell dating-app tillgänglig för iOS (iPhone) och Android-användare. Apparna kan laddas ner via de kostnadsfria provlänkarna på den här sidan eller via enhetens app-butik.

Fungerar eHarmony verkligen?

Enligt eHarmony har över 2 miljoner människor hittat kärlek via webbplatsen och appen. Om du frågar oss är det tillräckligt stora framgångsnivåer för att säga eHarmony fungerar verkligen.

Slutsats

eHarmony är en online-datingplattform som använder ett omfattande frågeformulär för att matcha användare baserat på kompatibilitet. Efter att ha fyllt i frågeformuläret får användarna en kuraterad lista med matchningar som passar deras algoritmiska matchning och preferenser. Till skillnad från andra dating-appar har eHarmony inte en traditionell sökfunktion, utan presenterar istället matchningar som de tycker är kompatibla. Användare kan skicka meddelanden till sina matchningar och starta konversationer. eHarmony erbjuder några unika funktioner, till exempel SMS-verifiering, integrerad videochatt och gratis kommunikationshelger, och har profilens fullständighetskrav för att undvika tomma profiler.

Steven Petrow - foto

Vi är alla lika, och var och en av oss har rätt till samma fördelar. Att vara Steven Petrow Lgbtq Fellowsip-stipendium i VCCA 2017 var därför hederligt för mig. Förutom renoveringen älskar jag djur. Mitt husdjur bor hos mig i North Carolina – Cocker Spaniel, Binx Bolling.

© 2023 BrightWomen.net | All Rights Reserved

Vårt teams huvudmål och syfte är att ge dig de mest omfattande recensionerna av dejtingsajter som finns tillgängliga på vår webbplats. Om du har några frågor om en viss information i våra recensioner föreslår vi att du kontaktar respektive webbplatsägare för förtydligande. Det är alltid en bra idé att dubbelkontrollera all information du är osäker på innan du använder någon tjänst. Vårt team undersöker och utvärderar de viktigaste aspekterna av dejtingsajter, inklusive prissättningspolicy, kvalitet på dejtingsprofiler, användarbetyg och mer i våra recensioner på Kissbrides.com. Vi samlar information från dejtingsajter och våra partners för att säkerställa att allt vi presenterar är korrekt och pålitligt. Dessutom förbehåller vi oss rätten att uppdatera och revidera materialet som presenteras i våra recensioner efter behov. Medan vår granskningstjänst är helt opartisk, kan vissa företag kompensera oss om du klickar på vissa länkar på vår webbplats.

DMCA.com Protection Status