Home Heta Asiatiska Kvinnor
Ansvarsfrister

På Brightwomen.net tillhandahåller vi ärliga och omfattande recensioner av datingsidor och internationella dateringsguider för att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut. Även om vår webbplats är gratis kan vi inkludera länkar till tjänster och företag som betalar provisioner till KissBrides.com. Dessa partners kan kompensera oss för att ha sina tjänster på vår webbplats. Medan kompensationen kan påverka ordningen på länkar och recensioner påverkar den inte innehållet eller analysen av våra datingsidsrecensioner. Vänligen överväga inte informationen på vår webbplats som marknadsförings- eller marknadsföringsinnehåll. Eftersom listan över dejtingsajter på internet är omfattande, rekommenderar vi att du hänvisar till andra granskningssidor utöver de som utvärderas av våra experter för att få en mer omfattande förståelse.

Ljusa, Heta Och Berömda: 25 Sexigaste Asiatiska Kändisskönheter

Asiatiska kvinnor värderas högt av kännare av sofistikerad sexualitet och orientalisk charm. De kan imponera på de mest krävande män från hela världen. Möt de ljusaste och mest populära representanterna för asiatisk kvinnlighet, som kan kallas förkroppsligandet av idealet.
Heta Asiatiska Kvinnor - foto 1
2984
Glada par idag
Heta Asiatiska Kvinnor - foto 2
2 bln
Kvinnlig befolkning
Heta Asiatiska Kvinnor - foto 3
1 mln
Verifierade profiler
Heta Asiatiska Kvinnor - foto 4
7561
Damer registrerade idag
Justin Whitmel Earley
Uppdaterad: 03 apr 2023
1234 Åsikter

De bästa kvinnorna är bara på de bästa platserna

AmoLatina
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
2814 Flickor online
77% Svarfrekvens
8.2 Betyg
BÄSTA LATINA BRIDES

Hitta din perfekta match: Möt de bästa Latina-brudarna

Läs mer
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
1623 Flickor online
77% Svarfrekvens
8.7 Betyg
BÄSTA Russian Brides

Hitta din perfekta matchning med Russian Brides Redan idag

Läs mer
Cupid.com
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
3391 Flickor online
75% Svarfrekvens
6.5 Betyg
BÄSTA ASIAN-BRIDER

Exotisk charm och skönhet: Möt de bästa asiatiska bruden

Läs mer
Anastasia Date
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
2161 Flickor online
84% Svarfrekvens
8.5 Betyg
BÄSTA UKRAINISKA BRIDER

Hitta din drömpartner: Möt de bästa ukrainska bruden idag

Läs mer
eHarmony
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
3553 Flickor online
78% Svarfrekvens
9.3 Betyg
BÄSTA SLAVISKA BRIDER

Hitta din perfekta match med de bästa slaviska redan brudar

Läs mer

De enskilda kvinnorna vill inte vara ensamma här

Vad gör asiatiska kvinnor så heta

Asiatiska kvinnors gåtfulla attraktivitet är inte ett mysterium om du tittar. Låt oss ta reda på exakt vilka egenskaper av karaktär och utseende som gör dem så heta och önskvärda för män från olika delar av världen.

ASIEN KVINNS FYSISKA FUNKTIONER

Flickor från asiatiska länder är kända för sitt sofistikerade orientaliska utseende, vilket skiljer dem från skönheter från andra regioner på planeten.

DE ÄR SLENDER

Det första du kommer att märka när du tittar på asiatiska kvinnor är att det finns väldigt få överviktiga flickor bland dem. Som regel är de graciösa, petite och välbyggda. Deras rörelser är släta och plastiska, kroppens kurvor är feminina och gångarna är graciösa.

DE HAR SLUTA FAKTA

Asiatiska skönheter är kända för sina vackra, lite barnsliga ansikten. Grova ansiktsdrag är inte karakteristiska för dem. De har en liten näsa, en snygg haka och sneda mandelformade ögon, som de ofta förstorar tack vare plastikkirurgi. En annan särdrag är porslinvit hud. Sådana funktioner, tillsammans med små siffror, gör att asiatiska kvinnor ser mycket yngre ut än de är.

ASIEN KVINNKARAKTER

Asiatiska flickors attraktivitet är inte begränsad till yttre skönhet. Vissa karaktärsdrag som ligger i dem är en viktig del av deras charm. Låt oss titta närmare på funktionerna i temperamentet i dessa skönheter.

De bryr sig och förstår

Asiatiska kvinnor är som regel mycket uppmärksamma på andra, särskilt på släktingar och män. Det är naturligt för dem att ta hand om nära och kära och hjälpa de i nöd. De flesta av dem har en medfödd adel som inte tillåter dem att vara för själviska eller likgiltiga.

DE ÄR KALM OCH RÄTTIGA

Alla kvinnor är känslomässiga, men asiatiska flickor är vana att positivt rikta sina känslor. De kan komma in i ett argument med dig eller blossa upp, men de försöker aldrig tillåta ett argument. I händelse av en konflikt är de ofta de första som försöker förena sig. Men de utstrålar så positivt och glädjande att det nästan är omöjligt att gräla med dem.

DE ÄR OPTIMISTISKA

På grund av deras mentalitets särdrag tenderar asiatiska flickor att se den goda sidan i allt. De kännetecknas inte av förtvivlan, och även när det gäller allvarliga problem lyckas de upprätthålla emotionell balans.

ASIEN KVINNOR KULTURFUNKTIONER

Många av de asiatiska kvinnornas beteendeegenskaper förklaras av de kulturella traditionerna i det område där de bor. Dessa tullar kan skilja sig från land till land. Men vi har försökt lyfta fram de som är typiska för Asien som helhet.

DE ÄR MODEST

I Asien anses blygsamhet vara en av de viktigaste dygderna hos en kvinna. Flickor tas upp efter denna idé. Därför, när du kommunicerar med skönhet från ett asiatiskt land, förvänta dig inte fullständig uppriktighet och öppenhet från henne. Hon kommer att behöva tid för att bygga förtroende för dig. Detta betyder dock inte att asiatiska kvinnor är hemliga. Det handlar mer om de traditionella anständighetsreglerna.

De reserveras i offentliga

Av samma anledning uppför sig asiatiska kvinnor i samhället med återhållsamhet och visar känslor mycket måttligt. De gestikulerar lite, talar sällan högt, och att röra vid en konversation med en okänd person är ovanligt för dem. Men de förändras radikalt om du lyckas komma närmare dem. Särskilt när det gäller sex. Det finns legender om asiatiska kvinnors passion i sängen.

Du kommer att gilla heta kvinnor härifrån

Beibei, 23
Uppkopplad
Tokio, Japan
Nej
Naomi, 27
Uppkopplad
Los Angeles, USA
Nej
Roxy, 27
Uppkopplad
Dubai, Förenade Arabemiraten
Ja
Maylie, 22
Uppkopplad
Kuala Lumpur, Malaysia
Nej
Tori, 26
Uppkopplad
Gurugram, Indien
Nej
Amal, 29
Uppkopplad
Nagpur, Indien
Nej

25 hetaste asiatiska kvinnor

Och nu ska vi prata om de flickor som förkroppsligar idealet om orientalisk skönhet. Bland andra fördelar är de otroligt begåvade och framgångsrika. Möt de mest kända och charmiga asiatiska kvinnorna som har vunnit miljoner mäns hjärtan över hela planeten.

SHAY MITCHELL

SHAY MITCHELL

 • Instagram: @shaymitchell
 • Följare: 32,6 miljoner
 • Yrke: skådespelerska, modell
 • Ålder: 35
 • Boende: Mississauga, Ontario, Kanada

Denna charmiga tjej med filippinska rötter började sin karriär som en framgångsrik modell och arbetade i Hong Kong, Bangkok och Barcelona. Sedan, efter examen från skådespelerskolan, började hon bli gjuten i filmer, varav den mest kända är Pretty Little Liars, där hon spelade en av huvudrollerna. Efter att ha vunnit popularitet blev Mitchell en vanlig gäst på tv-program.

MARIAN RIVERA

MARIAN RIVERA

 • Instagram: @marianrivera
 • Följare: 11,8 miljoner
 • Yrke: skådespelerska, modell, dansare
 • Ålder: 37
 • Boort: Madrid, Spanien

Marian började sin modellkarriär i skolåldern med huvudrollen i TV-reklam. Men hon blev allmänt känd som en ljus, sexig och begåvad skådespelerska. Som en mångsidig tjej lyckades hon också nå framgång som musiker och spelade in två studioalbum: Marian Rivera Dance Hits och Retro Crazy.

HOYEON JUNG

HOYEON JUNG

 • Instagram: @hoooooyeony
 • Följare: 23,8 miljoner
 • Yrke: modell, skådespelerska
 • Ålder: 27
 • Boort: Seoul, Korea

Skönheten hos denna sydkoreanska tjej är obestridlig. Hon är en av de 50 bästa modellerna i världen; Vogue magazine placerade henne på första plats i Koreas Next Top Model. De bästa modehusen anser att det är en ära att bjuda in henne till sina show, glansiga tidskrifter kämpar för rätten att placera sitt foto på sina omslag. Hon fick också berömmelse som skådespelerska efter att hon hade spelat i den hyllade TV-serien The Squid Game.

ZHANG ZIYI

ZHANG ZIYI

 • Instagram: @zhangziyi_official
 • Följare: 50,4 K
 • Yrke: skådespelerska
 • Ålder: 43
 • Boende: Peking, Kina

Zhang är en av de mest charmiga och populära kinesiska skådespelerskorna i vår tid. Flickan fick berömmelse tack vare huvudrollen i filmen The Road Home, varefter hon spelade i mer än 20 filmer. Tidsmagasinet kallade Zhang Ziyi en “ kinesisk gåva till Hollywood ”, People magazine inkluderade två gånger Zhang i rankningen av de 50 vackraste människorna på planeten.

ANGELABABY

ANGELABABY

 • Instagram: @angelababyct
 • Följare: 9,5 miljoner
 • Yrke: modell, skådespelerska, sångare
 • Ålder: 33
 • Boort: Shanghai, Kina

Den lekfulla pseudonymen Angelababy tillhör den kinesiska-Hong Kong-skönheten Angela Yeung Wing, som är känd som en framgångsrik modell, skådespelerska och sångare. I sin ungdom kallades hon “ baby ”, och flickan bestämde sig för att förena hennes namn och detta alias till ett smeknamn. Förutom att delta i shower och agera i filmer har Angelababy också spelat in fyra singlar.

FAN BINGBING

FAN BINGBING

 • Instagram: @bingbing_fan
 • Följare: 3,8 miljoner
 • Yrke: skådespelerska, sångare
 • Ålder: 40
 • Boort: Shanghai, Kina

Denna heta asiatiska tjej fick berömmelse efter att ha spelat i komedi “ Princess Pearl ”, vilket var en stor framgång i Kina. Följande roller gjorde henne till en av de mest kända skådespelerskorna i landet. Efter att ha uppnått framgång på bio spelade hon in flera musikalbum. Hon poserade också för många magasinomslag och var ansiktet på kända märken.

BRENDA SONG

BRENDA SONG

 • Instagram: @brendasong
 • Följare: 1,9 miljoner
 • Yrke: skådespelerska, producent, modell
 • Ålder: 34
 • Boort: Los Angeles, Kalifornien, USA

Brenda är en ganska populär amerikansk skådespelerska med kinesiska-thailändska rötter. Skönhetens karriär började i barndomen – en vacker flicka blev inbjuden att skjuta i reklam och sedan i filmer. Hittills har hon redan spelat i över 40 filmer, inklusive The Social Network, Scandal och New Girl.

LIZA SOBERANO

LIZA SOBERANO

 • Instagram: @lizasoberano
 • Följare: 16,9 miljoner
 • Yrke: skådespelerska, modell, sångare, stödjare
 • Ålder: 24
 • Boort: Filippinerna

Skönheten kan ses i filmer som Just The Way You Are, She’s The One, My Ex och Whys. Soberano toppade rankningen för de vackraste kvinnorna 2017 enligt TC Candler.

KONSTANSLAG

KONSTANSLAG

 • Instagram: @constancelaujm
 • Följare: 38,9 K
 • Yrke: skådespelerska, modell
 • Ålder: 31
 • Boort: Singapore

Liksom många framgångsrika asiatiska skönheter började Constance sin karriär som kommersiell modell. Vid 17 års ålder blev hon finalist för The New Paper New Face och började arbeta med flera välkända varumärken. Dessutom studerade hon teaterkonst och behärskade arbetet som radiovärd på en lokal radiostation.

VICTORIA SONG

VICTORIA SONG

 • Instagram: @ victoria02_02
 • Följare: 3,2 miljoner
 • Yrke: sångare, skådespelerska, modell, TV-presentatör, författare, dansare
 • Ålder: 35
 • Boende: Peking, Kina

Denna kinesiska söt är mest känd för sitt deltagande i de populära flickorna ’ band f (x). Hon är ledaren och huvuddansaren i gruppen. Flickan fick stor popularitet på grund av sitt utseende i flera utställningar. Hon började bli inbjuden att skjuta för TV-program, spelfilmer och reklamfilmer. 2018 debuterade hon som soloartist med singeln Roof on Fire.

JAMIE CHUNG

JAMIE CHUNG

 • Instagram: @jamiejchung
 • Följare: 1,5 miljoner
 • Yrke: skådespelerska
 • Ålder: 39
 • Boort: San Francisco, Kalifornien, USA

Den heta asiatiska av koreansk härkomst har gjort en framgångsrik karriär som skådespelerska i USA. Producenterna uppmärksammade sötningen efter hennes uppträdande på realityshows The Real World. De mest kända filmerna med hennes deltagande är I Now Pronounce You Chuck och Larry, Sorority Row, The Hangover: Part II, Gotham och Sucker Punch.

CLAUDIA KIM SHAMPINE

CLAUDIA KIM SHAMPINE

 • Instagram: @claudiashkim
 • Följare: 365 K
 • Yrke: skådespelerska, modell
 • Ålder: 37
 • Boende: Seoul, Sydkorea

Den ljusa sötnisen gjorde sin skådespel i det sydkoreanska dramaet Queen of the Game. Tack vare filmerna Marco Polo och Avengers: Age of Ultron fick hon världsomspännande erkännande.

Senaste artiklar

är Postordrebrud Lagliga? - photo
Posted on 03.04.2023
Åsikter 20616
är Postordrebrud Lagliga?
Läs artikel
20 4 21
Kostnaden För Postordrebrud - photo
Posted on 03.04.2023
Åsikter 20611
Kostnaden För Postordrebrud
Läs artikel
11 17 10
Hur Fungerar Postordrebrud? - photo
Posted on 03.04.2023
Åsikter 21032
Hur Fungerar Postordrebrud?
Läs artikel
17 3 19

Vi har bara de bästa tjejprofilerna Här

Ava - foto
Ava, 27
Plats: Singapore, Singapore
Ockupation: Författare
Barn: Nej
Om mig

Alla älskar alla de inget fluffiga husdjuren i branschen. Jag har för närvarande ett husdjur och du kan hund, och du kommer jag att inkludera att få en bra kameleon. Jag väljer en man som kommer att visa mitt överklagande och få en pålitlig fru. Jag är form och du kanske vänlig. Beundra andra människor, synpunkter och du kommer att se till din livsstil. Jag säger inte att planera tankarna bort, men jag kan fortfarande vara lite avundsjuk. Framför allt är jag väl värd pålitlighet och uppriktighet. Jag är förutom tillgänglig för det som du är den senaste och kan ha experiment.

Beibei - foto
Beibei, 23
Plats: Tokio, Japan
Ockupation: Sportsman
Barn: Nej
Om mig

Jag gillar verkligen alla absolut ingenting fluffiga varelser i världen. Jag har för närvarande ett husdjur och hund, och du kan också få en effektiv kameleon. Jag hittar en kille som kan visa mina hobbyer och vara en pålitlig livspartner. Jag är snäll och vänlig. Beundra andra, åsikter och du kan se synpunkter med livsstilen. Jag tänker inte knulla dina egna hjärnor bort, men jag kan fortfarande vara en liten avundsjuk. Framför allt är jag verkligen värd uppriktighet och uppriktighet. Jag är tillgänglig för allt du nya och kan få experiment.

Maylie - foto
Maylie, 22
Plats: Kuala Lumpur, Malaysia
Ockupation: College Student
Barn: Nej
Om mig

Jag älskar alla små fluffiga varelser som är förknippade med världen. Vi har för närvarande en katt och du kan hund, och du kan jag och kommer att få en bra kameleon. Jag väljer män som kommer att uttrycka min välfärd och vara en etablerad livspartner. Jag är form och du kommer att bli vänlig. Värdera andra, deras åsikter och du kan åsikter med livet. Jag planerar inte att slå huvudet åt sidan, men jag kan dock vara lite avundsjuk. Det viktigaste av allt är att jag verkligen är värd ärlighet och du kan pålitlighet. Jag är meter och dessutom tillgänglig för det du är ny och du kanske kan ha studier.

Roxy - foto
Roxy, 27
Plats: Dubai, Förenade Arabemiraten
Ockupation: Dansare
Barn: Ja
Om mig

Jag gillar verkligen de små fluffiga husdjuren när det gäller verksamheten. Vi har ett husdjur och du kan hund, och jag är och kommer att få en bra kameleont. Jag är intresserad av en som kommer att dela min personliga välfärd och få en pålitlig fru. Jag är typ och vänlig. Beundra någon annan, deras feedback och du kan få feedback om livet. Jag tänker inte tänka på dig, men jag kan ändå vara en liten avundsjuk. Framför allt är jag värd att uppriktighet och du kan uppriktighet. Jag är tillsammans med allt du är ny och du kanske kan få experiment.

FIONA FUSSI

FIONA FUSSI

 • Instagram: @fionafussi
 • Följare: 159 К
 • Yrke: modell
 • Ålder: 26
 • Boort: Singapore

Tack vare hennes naturliga charm, underbara utseende och karisma har denna singaporiska skönhet gjort en lysande karriär som modell. Vid 15 års ålder vann hon den prestigefyllda Elite Model Look Singapore 2011-tävlingen. Efter det arbetade hon med världsberömda märken som Audi, L’Oreal, Chanel, etc.

KARRUECHE TRAN

KARRUECHE TRAN

 • Instagram: @karrueche
 • Följare: 11,6 miljoner
 • Yrke: skådespelerska, modell
 • Ålder: 33
 • Boort: Los Angeles, Kalifornien, USA

Från och med som kommersiell modell bytte flickan till en skådespelarkarriär och blev berömd. En av hennes mest kända roller är som Vivian Johnson i serien The Bay. Karrueche har två gånger vunnit en Emmy Award.

TIEN TIEN

TIEN TIEN

 • Instagram: @thuytienofficial
 • Följare: 361 К
 • Yrke: modell
 • Ålder: 23
 • Boende: Ho Chi Minh-staden, Vietnam

Thuy är erkänd som en av de vackraste och mest charmiga vietnamesiska kvinnorna idag. Hon har upprepade gånger deltagit i och vunnit lokala skönhetstävlingar och representerat Vietnam i internationella tävlingar. Toppen i hennes karriär är kronan till Miss Grand International 2021.

ARDEN CHO

ARDEN CHO

 • Instagram: @arden_cho
 • Följare: 3 miljoner
 • Yrke: skådespelerska, modell, sångare
 • Ålder: 36
 • Boort: USA

Denna mångtaliga tjej är mest känd för sin roll som Kira Yukimura i serien Wolf. Innan hennes filmkarriär var hon en framgångsrik modell. 2004 vann Arden Miss Chicago-tävlingen, varefter hon var ansiktet på sådana märken som Nike, Clinique och Reebok. Hon är också känd som låtskrivare och sångare.

LANA CONDOR

LANA CONDOR

 • Instagram: @lanacondor
 • Följare: 11 miljoner
 • Yrke: skådespelerska
 • Ålder: 24
 • Boort: USA

Lana är en framgångsrik amerikansk skådespelerska av vietnamesisk härkomst. I sin ungdom studerade hon balett, fungerande improvisation och konst. Hennes första filmrolle i X-Men: Apocalypse gav henne berömmelse och erkännande.

Andra filmer där hon spelade – To All the Boys I’m Loved Before Alita: Battle Angel Summer Night.

NOZOMI SASAKI

NOZOMI SASAKI

 • Instagram: @nozomisasaki_official
 • Följare: 4,5 miljoner
 • Yrke: modell, skådespelerska
 • Ålder: 34
 • Boort: Tokyo, Japan

Nu är Nozomi en av de mest kända skönheterna i Japan. Intressant nog motsatte hon sig en modelleringskarriär under lång tid. Chefen för en av skönhetstävlingarna var tvungen att övertyga flickan att delta. Hon gick motvilligt med och vann och började sin resa i modevärlden. Bland annat har hon släppt flera böcker, och ett musikalbum och spelat i filmer.

KATHRYN BERNARDO

KATHRYN BERNARDO

 • Instagram: @bernardokath
 • Följare: 16,8 miljoner
 • Yrke: skådespelerska, modell, inspelningskonstnär
 • Ålder: 26
 • Boort: Filippinerna

Kathryn är erkänd som en av de mest framgångsrika asiatiska skådespelerskorna i vår tid. Många filmer med hennes deltagande blir den högst upptagna på Filippinerna, varför hon kallas box office-drottningen. Dessutom spelade den begåvade flickan in ett musikalbum och flera singlar.

LAUREN TSAI

LAUREN TSAI

 •  Instagram: Lauren Tsai
 • Följare: 989 К
 • Yrke: modell, illustratör, skådespelerska
 • Ålder: 24
 • Boort: Tokyo, Japan

Lauren är av kinesisk härkomst, hon föddes i USA och har byggt sin karriär i Japan. Efter att ha fått ett attraktivt utseende från födseln började hon arbeta som modell. Hon fortsatte sedan med att illustrera serietidningar. Dessutom spelade hon i TV-serien Legion och filmen Moxie.

ZHAO WEI

ZHAO WEI

 • Instagram: @ zhaoweiofficial (fan sida)
 • Följare: 128 K
 • Yrke: skådespelerska, filmregissör, producent, popsångare och entreprenör
 • Ålder: 46
 • Boort: Kina

Zhao Wei anses vara en av de mest populära kinesiska skådespelerskorna i den nya generationen. Hon blev berömd för sin roll i den taiwanesiska TV-serien Pearl Princess. 1999, efter filmens framgång, började flickan sin karriär som sångare. Sedan fick skådespelerskan rollen som Hua Mulan i filmen “ Mulan ”, vilket gjorde henne världsberömd. 2013 försökte flickan sig som filmregissör och gjorde filmen Young, som var framgångsrik i kassan.

FANN WONG

FANN WONG

 • Instagram: @fannaiaiwong
 • Följare: 437 K
 • Yrke: skådespelerska, sångare och modemodell
 • Ålder: 51
 • Boort: Singapore

Fann Wong började sin karriär redan i slutet av 1970-talet som skådespelerska på barns tv-program. 1987 vann Wong en skönhetstävling som organiserades av den singaporiska modetidningen Her World. Nu har skådespelerskan mer än 50 filmer och tv-serier bakom sig.

HANNAH QUINLIVAN

HANNAH QUINLIVAN

 • Instagram: @hannah_quinlivan
 • Följare: 2,5 miljoner
 • Yrke: skådespelerska, modell
 • Ålder: 28
 • Boende: Taipei, Taiwan

Flickan spelade i sex filmer och lika många tv-serier, i vilka hon spelade ljusa och betydande roller. De mest kända är Step Back to Glory (2013), Skyscraper (2018) och Nezha (2021).

DILRABA

DILRABA DILMURAT

 • Instagram: @dear_dlrb
 • Följare: 286 K
 • Yrke: skådespelerska, modell, presentatör och dansare
 • Ålder: 29
 • Boort: Kina

Dilraba debuterade i en mycket ung ålder. 2013 spelade hon en viktig roll i TV-serien Anarkhan. För sin roll i Diamond Lover (2015) vann hon China TV Drama Award för bästa nykomlingskådespelerska. Hennes framgång var förtrollande, och rollerna gick efter varandra. Flickan agerar ständigt i filmer, reklamfilmer och TV-program. 2020 blev Douyin den näst mest följda kändis på den kinesiska versionen av TikTok, med 55,6 miljoner följare.

MAI DAVIKA

MAI DAVIKA

 • Instagram: @davikah
 • Följare: 15,9 miljoner
 • Yrke: skådespelerska, modell
 • Ålder: 29
 • Boort: Bangkok, Thailand

Flickan debuterade 2010 i tv-serien Ngao Kammathep i titelrollen. Hon steg till berömmelse genom sina filmer; Heart Attack (2015) med Sunny Suwanmethanon och Plötsligt tjugo. Hon är också en talesman för det välkända varumärket, L’Oréal.

Slutsats

Det är obestridligt att asiatiska kvinnor anses vara mycket attraktiva och önskvärda av många män runt om i världen. Deras fysiska funktioner, som deras smala figurer och söta ansikten, skiljer dem från andra skönheter. Men det är inte bara deras utseende som gör dem heta – deras omtänksamma och förståelige natur, lugn och rimligt temperament och optimistiska livssyn bidrar till deras charm. Många av deras beteendemässiga egenskaper påverkas av kulturella traditioner, till exempel deras blygsamhet och reserverade beteende offentligt. Sammantaget förblir den gåtfulla attraktiviteten för asiatiska kvinnor en fascination för många kännare av sofistikerad sexualitet och orientalisk charm.

Författare till projektet

Justin Whitmel Earley
Jag är säker på att du alltid bör börja med dig själv. Om du är lycklig har du Gud i ditt hjärta, så har du alla chanser att bli den bästa versionen av dig själv. Som jag en gång skrev är det viktigaste att vara ett bra barn inför Gud, och då kommer du att kunna bli en bra förälder.
Sociala länkar
Author - Justin Whitmel Earley
Dela oss på sociala
Sociala länkar
© 2023 BrightWomen.net | All Rights Reserved

Vårt teams huvudmål och syfte är att ge dig de mest omfattande recensionerna av dejtingsajter som finns tillgängliga på vår webbplats. Om du har några frågor om en viss information i våra recensioner föreslår vi att du kontaktar respektive webbplatsägare för förtydligande. Det är alltid en bra idé att dubbelkontrollera all information du är osäker på innan du använder någon tjänst. Vårt team undersöker och utvärderar de viktigaste aspekterna av dejtingsajter, inklusive prissättningspolicy, kvalitet på dejtingsprofiler, användarbetyg och mer i våra recensioner på Kissbrides.com. Vi samlar information från dejtingsajter och våra partners för att säkerställa att allt vi presenterar är korrekt och pålitligt. Dessutom förbehåller vi oss rätten att uppdatera och revidera materialet som presenteras i våra recensioner efter behov. Medan vår granskningstjänst är helt opartisk, kan vissa företag kompensera oss om du klickar på vissa länkar på vår webbplats.

DMCA.com Protection Status