Home Holländska Kvinnor
Ansvarsfrister

På Brightwomen.net tillhandahåller vi ärliga och omfattande recensioner av datingsidor och internationella dateringsguider för att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut. Även om vår webbplats är gratis kan vi inkludera länkar till tjänster och företag som betalar provisioner till KissBrides.com. Dessa partners kan kompensera oss för att ha sina tjänster på vår webbplats. Medan kompensationen kan påverka ordningen på länkar och recensioner påverkar den inte innehållet eller analysen av våra datingsidsrecensioner. Vänligen överväga inte informationen på vår webbplats som marknadsförings- eller marknadsföringsinnehåll. Eftersom listan över dejtingsajter på internet är omfattande, rekommenderar vi att du hänvisar till andra granskningssidor utöver de som utvärderas av våra experter för att få en mer omfattande förståelse.

Dejta En Holländsk Kvinna: Hur Man Blir Nöjd Med En Holländsk Dam

Holländska kvinnor gifter sig med utlänningar ganska ofta. Varför lockar de män från utlandet och vilken typ av män gillar de? Gör holländska kvinnor bra fruar för amerikanska män? Hur kan man locka och träffa en holländsk dam? Ta reda på allt detta från vår dagens guide!
Holländska Kvinnor - foto 1
991
Glada par idag
Holländska Kvinnor - foto 2
9mln
Kvinnlig befolkning
Holländska Kvinnor - foto 3
45k
Verifierade profiler
Holländska Kvinnor - foto 4
1820
Damer registrerade idag
Steven Petrow
Uppdaterad: 03 apr 2023
829 Åsikter

De bästa webbplatserna för att träffa de hetaste kvinnorna

Cupid.com
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
Top offer - Cupid.com - photo
2377 Flickor online
75% Svarfrekvens
6.5 Betyg
BÄSTA ASIAN-BRIDER

Exotisk charm och skönhet: Möt de bästa asiatiska bruden

Läs mer
AmoLatina
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
Top offer - AmoLatina - photo
3469 Flickor online
77% Svarfrekvens
8.2 Betyg
BÄSTA LATINA BRIDES

Hitta din perfekta match: Möt de bästa Latina-brudarna

Läs mer
Anastasia Date
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
Top offer - Anastasia Date - photo
3415 Flickor online
84% Svarfrekvens
8.5 Betyg
BÄSTA UKRAINISKA BRIDER

Hitta din drömpartner: Möt de bästa ukrainska bruden idag

Läs mer
Russian Cupid
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
Top offer - Russian Cupid - photo
1919 Flickor online
77% Svarfrekvens
8.7 Betyg
BÄSTA Russian Brides

Hitta din perfekta matchning med Russian Brides Redan idag

Läs mer
eHarmony
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
Top offer - eHarmony - photo
1852 Flickor online
78% Svarfrekvens
9.3 Betyg
BÄSTA SLAVISKA BRIDER

Hitta din perfekta match med de bästa slaviska redan brudar

Läs mer

Möt och spendera den bästa tiden med heta holländska kvinnor här

6 funktioner som lockar utländska män till holländska kvinnor

holländska kvinnor

Internationella par holländska flickor och män från utlandet är ganska vanliga. Och detta är inte förvånande. Det finns många saker med dessa damer som får utländska män att falla för dem. Här är de viktigaste.

MAGNIFICENT BEAUTY

Det är svårt att inte märka en vacker holländsk dam eftersom hon är lång. Den genomsnittliga kvinnohöjden i Nederländerna är 170 cm (5’7 ’ ’). Tack vare detta ser holländska kvinnor uttrycksfulla och anmärkningsvärda ut.

De sticker också ut från mängden på grund av deras extraordinära skandinaviska utseende. Holländska kvinnor har mycket skön hud, häpnadsväckande blont eller ingefära hår och fantastiska blå ögon. Ett sådant utseende gör dessa flickor ganska exotiska och attraktiva för många utländska män.

SPORTY KROPPORTER

En aktiv livsstil är mycket utbredd i Nederländerna. Det mest föredragna transportmedlet i detta land är en cykel. Det har uppskattats att det finns 22,9 miljoner cyklar i Nederländerna medan befolkningen i detta land är lite mer än 17 miljoner. Således har alla minst en cykel medan vissa människor till och med har några få.

Passionen för cykling gör att holländska kvinnors kroppar, särskilt deras ben, ser sportiga och atletiska ut. Men de är förresten inte så smala. Så de lockar män som föredrar mellanplanen och inte gillar för feta eller för magra damer.

STIL UTAN UTMÄRKNINGAR

Holländska kvinnor anser att ljus smink är attributet för äldre damer som använder det som ett sätt att uppmärksamma sig själva. Unga flickor använder uttrycksfull smink mycket sällan. De föredrar naturlig skönhet och anser sig vara bedårande utan kosmetika. Således är män som gillar naturliga kvinnor förtjust i holländska flickor.

OAVHÄNDIGHET OCH STÖD

Holländska kvinnor känner sina egna värderingar och respekterar sig själva. De är självförsörjande personligheter och har sina egna åsikter i alla frågor. Oberoende och frihet betyder mycket för dem. Därför stannar de aldrig i relationer med människor som försöker begränsa sin frihet.

ÖVERVAR POSITIVITET

Holländska flickor fokuserar på de positiva sakerna och går igenom livet leende. Det är knappast möjligt att se en dam med denna nationalitet i låg humör. Holländska kvinnor har en välutvecklad humor och kan få vem som helst att skratta. Dessutom är de förtjust i att umgås i klubbar och barer och vet hur de ska ha det riktigt bra. En sådan positivitet lockar män som vill glömma sina problem tillsammans med glada holländska flickor.

FANTASTISK DIVERSITET

Nederländernas kvinnor är mycket mångsidiga. Bland unga holländska damer finns det de som skiljer sig väsentligt efter karaktär, yrke och utbildningsnivå. Varje man kan hitta någon som matchar honom perfekt. Det finns kvinnor för alla smaker i detta land: från ivrig festgäster till intelligenta affärsdamer.

Missa inte din chans med vackra kvinnor härifrån

Lorena, 28
Uppkopplad
Lissabon, Portugal
Nej
Amal, 29
Uppkopplad
Nagpur, Indien
Nej
Deanna, 25
Uppkopplad
Philadelphia, USA
Nej
Sylwia, 24
Uppkopplad
Prag, Tjeckien
Nej
Tori, 26
Uppkopplad
Gurugram, Indien
Nej
Agata, 34
Uppkopplad
Warszawa, Polen
Ja

Gör holländska kvinnor goda fruar för utlänningar?

holländska kvinnor

Många män från utlandet går bara med kvinnor från Nederländerna utan att tänka på vilken typ av makar de kunde göra. Men om ditt mål är en allvarlig relation, bör du veta hur du kan förvänta dig att din framtida utländska fru ska bli. Och här är några funktioner som oftast är typiska för holländska fruar.

DE VÄLJER EN AV Två familjpatterier

Det finns en myt om holländska kvinnor att alla är feministiska och besatta av att göra karriärer. Men det finns faktiskt två typer av fruar från Nederländerna:

 1. hemmafruar. Dessa kvinnor föredrar familjer framför karriärer och lämnar sina jobb efter att gifta sig och föda barn. En hustru av detta slag fokuserar på hennes familjhjärta och tar hand om sin man och barn med maximal hängivenhet.
 2. Karriärklättrare. Den andra typen av holländska fruar har ett jobb som första prioritet. De ger inte upp sina karriärer efter att gifta sig och delar uppgifterna i samband med hem och barn med sina män lika.

Så, det är bättre att diskutera frågan om vilken typ av fru den holländska damen du går med kommer att vara för att förstå vad du ska göra dig redo för och bestämma om det är värt att gifta sig.

TULLKVINER VÄRDE DIN FRIHET

Oavsett om en holländsk dam arbetar efter äktenskapet eller inte, vill hon fortfarande inte avstå från sin frihet. Förvänta dig därför inte att en holländsk tjej ska vara en lydig och ödmjuk hemmafru.

Holländska fruar ber inte sina män om tillstånd när de vill åka någonstans, ha sina egna synpunkter på olika frågor, och kanske inte komprometterar om de inte anser att det är nödvändigt.

De uppskattar också deras personliga utrymme och personliga gränser. I Nederländerna, om ett par inte har några barn ännu, kan en man och en hustru spendera tid bortsett från varandra med sina vänner på helgerna. Och detta anses inte vara något ovanligt.

Även om det finns ett barn i familjen, tror holländska fruar inte att det är hinderet att ha lite tid för sig själva. Det är en vanlig sak att lämna barn med sina fäder eller barnvakter och gå någonstans med tjejvänner.

Så holländska fruar tar hand om sina familjer men glöm inte också sig själva. Detta hjälper till att hålla en hälsosam psykologisk atmosfär i familjen eftersom en lycklig kvinna är mindre benägen att gräla.

Hur väljer holländska flickor sina pojkvänner?

Holländska kvinnor startar aldrig romantiska relationer bara för att inte vara ensamma. De är självförsörjande, har alltid många saker att göra och kan enkelt hitta sätt att heja sig upp. Således borde en man verkligen locka en dam och få henne intresserad. Och det bästa sättet att göra detta är att ha gemensamma intressen med en kvinna. Det är viktigt att hitta en tjej vars syn på livet och hobbyer ligger nära din för att du ska kunna få och hålla henne intresserad av din kommunikation.

Flickor från Nederländerna är knappast intresserade av bekvämligheter. Därför är det inte nödvändigt att betona din ekonomiska status när du träffar holländska kvinnor. Dessutom påverkas inte åsikter och val för flickorna från detta land av stereotyper. Så, en mans ålder, nationalitet och ockupation spelar ingen roll för dem. En mycket viktigare sak är att vara en sann själsfrände.

Senaste artiklar

En Kort Historik Av Postordrebrud - photo
Posted on 03.04.2023
Åsikter 21252
En Kort Historik Av Postordrebrud
Läs artikel
17 14 14
är Postordrebrud Lagliga? - photo
Posted on 03.04.2023
Åsikter 21208
är Postordrebrud Lagliga?
Läs artikel
20 4 21
Vill Postordrebrud Bara Ha Mig För Mina Pengar? - photo
Posted on 03.04.2023
Åsikter 21627
Vill Postordrebrud Bara Ha Mig För Mina Pengar?
Läs artikel
3 17 22

Välj den bästa tjejprofilen du gillar att träffa henne Här

Sylwia - foto
Sylwia, 24
Plats: Prag, Tjeckien
Ockupation: fotomodel
Barn: Nej
Om mig

Jag älskar alla små fluffiga djur som är förknippade med samhället. Jag har redan en katt och hund, och du kan också få en effektiv kameleon. Jag ser en man som kommer att dela min passion och vara en ansedd livspartner. Jag är typ och vänlig. Respektera andra människor, dess åsikter och åsikter om livsstil. Jag säger inte att jag går bort, men vi kan ändå vara lite avundsjuka. Framför allt är vi väl värda ärlighet och du kan uppriktighet. Jag är såväl som tillgänglig för allt du är ny och du kan redo att ha experiment.

Agata - foto
Agata, 34
Plats: Warszawa, Polen
Ockupation: Blomsterbutiksägare
Barn: Ja
Om mig

Alla älskar de små fluffiga husdjur från världen. Vi har faktiskt ett husdjur och du kan valp, och jag får också bra kameleont. Jag ser en kille som kan dela min passion och förbli en etablerad fru. Jag är snäll och du kan bli vänlig. När det gäller andra, dess feedback och du kan se synpunkter på livet. Jag bläddrar inte ut, men vi kan fortfarande vara en liten avundsjuk. Framför allt är vi värda ärlighet och du kommer att pålitlighet. Jag är såväl som öppen för allt du är den nya och du kan ha studier.

Tori - foto
Tori, 26
Plats: Gurugram, Indien
Ockupation: Dansare
Barn: Nej
Om mig

Jag är den som kommer att följa dig till den här nya hamnar utanför jorden. Bokstavligen. Jag är en campingflicka, en ivrig resenär, och du kan en riktig utforskare av jordens skönhet. Älskar effektiv fotboll, särskilt motorbåt segling och cykling. Begär att se till något så mycket mer spännande – kanske dyka, snowboard, annars fallskärm flyttar. Topp såväl som det okända skrämmer mig inte – Jag är bara rädd för spindlar. Hanterar du mig? Jag är i en position för en seriös relation, men jag är inte i en rusning som är partner. Jag vill ha enkel interaktion, intima tider, därför det charmiga teamet från ett fascinerande barn.

Jane - foto
Jane, 23
Plats: München, Tyskland
Ockupation: Student
Barn: Nej
Om mig

Alla älskar alla absolut ingenting fluffiga husdjur som är förknippade med verksamheten. Jag har för närvarande ett husdjur och du kan hund, och du kan jag är lika bra som att få en kameleont. Jag handlar efter en som kan uttrycka min välfärd och bli en pålitlig fru. Jag är form och du kan vänlig. Respektera någon annan, synpunkter och feedback mot livet. Jag kommer inte att skruva ut hjärnorna, men jag skulle ändå vara en liten avundsjuk. Framför allt är jag verkligen värd ärlighet och du kommer att uppriktighet. Jag är dessutom tillgänglig för det du är ny och du kan ha experiment.

Var kan man träffa holländska kvinnor i Nederländerna?

holländska kvinnor

Den största mångfalden av flickor finns i de största städerna i detta land:

 • Amsterdam, Nederländernas huvudstad;
 • Rotterdam, en stor hamnstad i södra landet.
 • Haag, en viktig stad vid Nordsjökusten där den nederländska regeringens och parlamentets säte ligger.

Här är en kort guide till de viktigaste attraktionerna i dessa städer och de platser där du kan träffa holländska flickor.

TURIST ATTRAKTIONER

Utforska dem för att lära dig mer om lokal kultur och ha fler ämnen att diskutera med lokala flickor. Om du har tur att träffa en vacker och vänlig dam i centrum kan du be henne att vägleda dig runt i staden. Detta är en fantastisk möjlighet att bekanta sig med.

Se till att besöka följande sevärdheter som lockar tusentals turister till Nederländerna:

 • I Amsterdam: Van Gogh-museet, Rembrandt-husmuseet, Amsterdams kungliga palats, NEMO Science Museum.
 • I Rotterdam: Kubhus, Erasmus Bridge, Museum Boijmans Van Beuningen
 • I Haag: The Mauritshuis (Maurice House), Kunstmuseum, Vredespaleis (Peace Palace).

PARKERAR

Du kan träffa några flickor medan de går lugnt på följande vackra platser:

 • I Amsterdam: Oosterpark, The Vondelpark, Beatrixpark, Rembrandtpark, Flevopark, Noorderpark.
 • I Rotterdam: Het Park, Rozenburg Park, Dakpark Rotterdam, Vroesenpark, Park Rotterdam, South Park Ahoy.
 • I Haag: Paleistuin, Park Sorghvliet, Saint Hubert’s Park, Westduinpark, Zuiderpark.

NIGHTCLUBS

De bästa platserna för att umgås i olika städer är:

 • I Amsterdam: AIR Amsterdam, Escape, Jimmy Woo, Club Up, WesterUnie, Club John Doe, Disco Dolly.
 • I Rotterdam: NORA Rotterdam, Munch, Now & Wow Club, Huiskantine,
 • I Haag: Magistrat, PIP Den Haag, Lustig, Westwood.

COFFEESHOPS

Marijuana är lagligt i Nederländerna. Det finns till och med speciella platser i detta land där besökare kan röka ogräs med vänner eller köpa några för att röka hemma. Många holländska damer kommer hit efter jobbet eller på helgerna med sina vänner. Och om du inte är besatt av en hälsosam livsstil kan du besöka några coffeeshops i olika städer i Nederländerna:

 • I Amsterdam: Barney’s Coffeeshop, IBIZA, Easy Times, Gray Area, The Rookies Coffeeshop.
 • I Rotterdam: Trefpunt, Miami, The 4 Floors, Pluto, Bellamy, The Reef, Coffeeshop 010.
 • I Haag: Cremers Downstairs, Space Ball, The Point, Galaxy, Moonlight.

Var kan man träffa holländska kvinnor online?

Många holländska flickor vill prova romantiska relationer med utlänningar. Därför går de med internationella datingsajter. Du kan träffa hundratals olika damer där. Alla är verkliga eftersom varje profil genomgår verifiering innan de visas för andra medlemmar. Du kan skriva till flickor eller ha videosamtal med dem för att lära känna varandra bättre. Och när du är redo att träffas personligen kan du beställa organisationen av ett riktigt möte.

Observera att vissa funktioner och tjänster på bra och pålitliga webbplatser för att träffa holländska flickor är avgiftsbelagda, vilket garanterar deras bästa kvalitet.

5 tips om dejting av en holländsk tjej

 1. Var positiv och lättsam. Holländska kvinnor är glada och gillar inte män som är fokuserade på sina problem. Så glöm allt ditt livs svårigheter medan du kommunicerar med en flickvän från Nederländerna.
 2. Var inte förvirrad om hon skriver till dig först. Det är en vanlig sak för holländska flickor att ta det första steget i flirta. I detta land uppskattas jämställdhet. Därför ser damer ingen anledning att vänta på att män ska skriva till dem först. Om en tjej från Nederländerna gillar dig är det inte ett problem för henne att skriva till dig först.
 3. Behandla henne som lika. Holländska kvinnor gillar inte arroganta och bossiga män. Så försök aldrig berätta för henne hur hon ska leva eller vad hon ska göra. Var alltid intresserad av hennes åsikter och fatta viktiga beslut tillsammans.
 4. Försök aldrig begränsa hennes frihet. Holländska flickor är oberoende och gillar att spendera lite tid bortsett från sina livspartners ibland. Bli inte förolämpad om din flickvän går på festen med sina vänner utan att bjuda in dig. Det är OK i Nederländerna att även en fru och en man har sina egna vänner och tillbringar tid bortsett från varandra ibland.
 5. Häng ut tillsammans. Holländska kvinnor gillar att ha kul. Och om du gillar att spendera fritid på samma sätt som hon gör, har du mycket fler chanser att göra ett lyckligt par.

Vanliga frågor

TALA KVINNOR ENGELSKA?

Även om nederländska är det officiella språket i Nederländerna, talar majoriteten av invånarna i detta land också engelska. Därför behöver du inte vara rädd för språkbarriären.

VAD ÄR DEN GEMENSAMMA ÅLDEREN FÖR ATT GIFT GIFT?

Damer från detta land är inte angelägna om att gifta sig tidigt. Medelåldern för en kvinna vid det första äktenskapet är 35,5 år gammal. Således, om du är en mogen man, har du ett brett urval av enstaka holländska ålderskamrater som inte är skilda och inte har några barn från tidigare äktenskap.

HUR DELAS HUSHÅLLKOR I TULLFAMILIER?

Det beror på om en fru arbetar eller inte. Om hon är hemmafru antar hon majoriteten av hushållssysslorna. Och om en fru arbetar, delar makarna hushållssysslor lika eller anställer en hushållerska.

Slutsats

Holländska kvinnor är utmärkta brudar av flera skäl. De är kända för sina oberoende och progressiva attityder till könsroller, vilket kan göra dem till starka partners för dem som söker ett lika partnerskap. Dessutom är holländska kvinnor vanligtvis välutbildade och intelligenta, vilket gör dem till stora samtalare och värdefulla kamrater. De är också kända för sin direkta och ärliga kommunikationsstil, som kan vara uppfriskande och hjälpsam i en relation. Holländska kvinnor är ofta äventyrliga och tycker om att utforska nya upplevelser, vilket gör dem spännande och dynamiska partners. Slutligen gör deras öppenhet och acceptans av mångfald dem till accepterande och stödjande partners. Alla dessa egenskaper gör holländska kvinnor till ett utmärkt val för dem som söker en unik och uppfyllande relation.

Författare till projektet

Steven Petrow
Vi är alla lika, och var och en av oss har rätt till samma fördelar. Att vara Steven Petrow Lgbtq Fellowsip-stipendium i VCCA 2017 var därför hederligt för mig. Förutom renoveringen älskar jag djur. Mitt husdjur bor hos mig i North Carolina – Cocker Spaniel, Binx Bolling.
Sociala länkar
Author - Steven Petrow
Dela oss på sociala
Sociala länkar
© 2023 BrightWomen.net | All Rights Reserved

Vårt teams huvudmål och syfte är att ge dig de mest omfattande recensionerna av dejtingsajter som finns tillgängliga på vår webbplats. Om du har några frågor om en viss information i våra recensioner föreslår vi att du kontaktar respektive webbplatsägare för förtydligande. Det är alltid en bra idé att dubbelkontrollera all information du är osäker på innan du använder någon tjänst. Vårt team undersöker och utvärderar de viktigaste aspekterna av dejtingsajter, inklusive prissättningspolicy, kvalitet på dejtingsprofiler, användarbetyg och mer i våra recensioner på Kissbrides.com. Vi samlar information från dejtingsajter och våra partners för att säkerställa att allt vi presenterar är korrekt och pålitligt. Dessutom förbehåller vi oss rätten att uppdatera och revidera materialet som presenteras i våra recensioner efter behov. Medan vår granskningstjänst är helt opartisk, kan vissa företag kompensera oss om du klickar på vissa länkar på vår webbplats.

DMCA.com Protection Status